Με σκορ 1-0 επικράτησε ο ΑΟ Σιναράδων στον εντός έδρας αγώνα του με αντίπαλο τον Αετό Αγ. Αθανασίου, που έγινε την Κυριακή (21/4), στο γήπεδο του Ολύμπου, για την Α’ Φάση των play-offs (μπαράζ ανόδου) της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας.
Σε ένα ποιοτικά αρκετά καλό παιχνίδι, η ομάδα του Μιχάλη Πάγκαλη ήταν ανώτερη εκείνης του Γιάννη Αυλωνίτη. Το γκολ που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 67′. Ο Αλέξης Πάγκαλης έκανε κάθετη πάσα στον Ηλία Πασκάι και αυτός με ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το ματς διεύθυνε ο Νίκος Πουλημάς, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Γιώργο Κατσούρη και Γιώργο Ξηρομερίτη.
Οι Σιναραδίτες έπειτα από αυτή τη νίκη τους πέρασαν στη Β’ Φάση των play-offs, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕ Καναλίων του Νίκου Καμμένου, που -ως 3η στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου- πέρασε απευθείας λόγω μεγάλης βαθμολογικής απόστασης (15 πόντων) από τον Κεραυνό Δραγωτινών, που κατέλαβε την 6η θέση.
Θα γίνει ένας αγώνας στην έδρα των Καναλίων (δηλαδή στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, στο Κανόνι), λόγω του ότι τερμάτισαν ψηλότερα από τις Σιναράδες. Το παιχνίδι θα είναι νοκ-άουτ, με παράταση και πέναλτις εφόσον απαιτηθεί, και η νικήτρια ομάδα θα ανέλθει στην Α1′ Κατηγορία, ενώ η ηττημένη θα προβιβαστεί μόνο στην περίπτωση που ο ΟΦΑΜ ανεβεί στην Γ’ Εθνική.
Χρήστος Γραμμένος