Ποιοι είμαστε

Η ιστοσελίδα CORFUCORNER.GR ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2009, με σκοπό να προβάλλει μέσα από το διαδίκτυο τον κερκυραϊκό αθλητισμό και να ενημερώνει τους επισκέπτες/αναγνώστες της για τα δρώμενα σ’ αυτόν, με υπευθυνότητα, αντικειμενικότητα και εγκυρότητα. 

Ιδρυτής και Διευθυντής αυτού του site είναι ο Χρήστος Γραμμένος, ο οποίος ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία, ενώ τυγχάνει τακτικό μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου  (Π.Σ.Α.Τ.) και της Παγκόσμιας Ένωσης Αθλητικών Συντακτών (AIPS).

Έκανε τα πρώτα του «βήματα» στο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ το 1989. Όντας, τότε, μαθητής του Γυμνασίου, ξεκίνησε συνεργασία με την “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ” και υπήρξε ίσως ο μικρότερος ηλικιακά ανταποκριτής αθηναϊκής εφημερίδας, στην ιστορία του ελληνικού Τύπου.

Έως τώρα, ο Χρήστος Γραμμένος έχει συνεργαστεί με δεκάδες Μέσα Ενημέρωσης, του γραπτού, του ηλεκτρονικού και του διαδικτυακού Τύπου, τόσο της Κέρκυρας, όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας.

www.corfucorner.gr

Συντελεστές του site

Σημείωση: Για τα μη ενυπόγραφα κείμενα της ιστοσελίδας μας,  την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο Ιδρυτής και Διευθυντής του CORFU CORNER.GR.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των φωτογραφιών της ιστοσελίδας μας, χωρίς την άδεια του υπεύθυνου αυτής. Για την χρησιμοποίηση θεμάτων, ολόκληρων ή μέρους αυτών, παρακαλούμε όπως αναφερθεί η πηγή προέλευσής τους, δηλαδή η ιστοσελίδα www.corfucorner.gr.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Χρήστος Γραμμένος

Ελίνα Νέρη

Αντώνης Καρύδης

Σπύρος Μουρατίδης