Εύκολο απόγευμα είχε την Κυριακή (9/12) ο Νέος 2017 στο Δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων, συντρίβοντας τον ουραγό της Α’ Κατηγορίας, Εθνικό Περουλάδων Σιδαρίου, με 5-0.
Η ομάδα του Σπύρου Βλάχου άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Μπούα, με τον Χρήστο Ιμέρι να κάνει το 0-2. Με το δεύτερο γκολ του Δημήτρη Μπούα έγινε το 0-3, ενώ ο Μάριος Λουλές «έγραψε» το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο πολύπειρος Νίκος Καποδίστριας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασοιλης Δράμπαλος.
Έτσι, ο Νέος 2017 διατηρήθηκε αήττητος στο Πρωτάθλημα, με απολογισμό έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο «πλην 4» από τον πρωτοπόρο Όλυμπο.
Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
•ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Aπό το Διοικητικό Συμβούλιο, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Αχιλλέα Νυμφών και της σπουδαίας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του συλλόγου.
• ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Από το ψητοπωλείο – φαγάδικο Α-Β ΘΕΟΧΑΡΗ, που βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, στην Καλλιθέα Καναλιων, απέναντι από την είσοδο της ΕΡΤ. Τηλέφωνο για delivery: 26610-49169. Εξαιρετικό πρόγραμμα με ζωντανή ελληνική μουσική κάθε Σάββατο, μετά τις 9.30 το βράδυ, με ρεμπέτικα και ελαφρολαϊκά, με τους Σπύρο Κοσμά (στο τραγούδι), Σταμάτη Ασπιώτη (στο μπουζούκι) και Γιάννη Μίαρη (στα πλήκτρα).