Το ξεκίνημα του Ατρομήτου Άφρας στην φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, δεν είναι καθόλου καλό. Για το λόγο αυτό, σε μια προσπάθεια να αντιστραφεί η κατάσταση, οι άνθρωποι του σωματείου πραγματοποίησαν έξι μεταγραφές, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας.
Έτσι, νέα μέλη του δυναμικού του «συγκροτήματος» του Μάρκου Αραβανή είναι ο δεξιός μπακ και στόπερ Αχιλλέας Ζέρβας, ο αριστερός μπακ Φώτης Τσέκας, ο τερματοφύλακας Ανδρέας Ρούσσος, ο δεξιός χαφ Θέμης Μικρούλης, ο μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Ασπιώτης και ο αριστερός εξτρέμ Ηλίας Ιλάι.
Ο Ζέρβας προέρχεται από την ομάδα Κ19 του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, ο Τσέκας αγωνίζονταν στον Φαίακα Μαραθιά, ο Ρούσσος ήταν στον Μέγα Αλέξανδρο, ο Μικρούλης έπαιζε στον Νέο 2017, ο Ασπιώτης προέρχεται από τον Αετό Αγίου Αθανασίου, ενώ ο Ιλάι ήταν ελεύθερος.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ