Δύο φορές την τελευταία τριετία, ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει περάσει από τον πάγκο του ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρας. Η πρώτη ήταν την περίοδο 2015-2016, όπου στις αρχές εκείνης της σαιζόν είχε αντικαταστήσει τον Άγγελο Διγκόζη και είχε οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο από την Football League στη Super League. Η δεύτερη φορά ήταν πέρυσι, αλλά δίχως επιτυχία, αφού ειχε προσληφθεί τον Σεπτέμβρη του 2017 (διαδεχόμενος τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο) και απολύθηκε τον Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς.
Όπως και να ‘χει, ο Μακεδόνας τεχνικός έχει συνδέσει το όνομά του με τους «κυανέρυθρους». Και μεθαύριο Κυριακή επιστρέφει σε… γνώριμα λημέρια, καθότι η νυν ομάδα του, ο Ηρακλής, θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΚ για το Πρωτάθλημα τηςFootball League. Ένα παιχνίδι, που στο οποίο ο Βοσνιάδης θα έχει… μεγάλη πίεση!
Το αναφέρουμε αυτό, καθότι μετά τον εντός έδρας διασυρμό του «Γηραιού» από τον Ατρόμητο Αθηνών με 1-6, προχθές Τετάρτη, για το Κύπελλο Ελλάδας, το κλίμα για τον Βοσνιάδη εχει γίνει πολύ άσχημο. Οι Θεσσαλονικείς υπέστησαν την πιο «βαριά» ήττα της ιστορίας τους, γι’ αυτό και μετά το τέλος του ματς, ο οπαδοί της ομάδας έστησαν… λαϊκό δικαστήριο, ζητώντας από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Παύλο Μυροφορίδη, να διώξει τον προπονητή, ενώ εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση.
Όπως, λοιπόν, γίνεται αντιληπτό, την Κυριακή ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα είναι κι τόσο άνετος στο Εθνικό Στάδιο της Κέρκυρας, διότι σε περίπτωση ήττας του Ηρακλή από τους «Φαίακες», τότε η θέση του βορειοελλαδίτη τεχνικού θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο. Εδώ να επισημάνουμε πως τις τελευταίες μέρες, τοσο ο ιδιοκτήτης των «κυανολεύκων», Τομ Παπαδόπουλος, όσο και ο Παύλος Μυροφορίδης, έχουν εκφράσει την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο ντου έμπειρου προπονητή. Ο ίδιος, από την πλευρά του, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου η ομάδα του να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο ΕΑΚΚ , ώστε να πάψει η γκρίνια των φίλων του Ηρακλή.
• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ