Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, η ΑΕ Λευκίμμης γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Αχέροντα Καναλακίου με σκορ 2-1.
Η αναμέτρηση διεξήχθη χθες Κυριακή (18/10), στο Δημοτικό γήπεδο Καναλακίου, με τους Πρεβεζιάνους να προηγούνται στο 4ο λεπτό με γκολ του Δημήτρη Κυριάκη. Οι Λευκιμμιώτες του Παναγιώτη Κορομπόκη ισοφάρισαν στο 27′, με τον Παναγιώτη Ματσοβίλα και με το 1-1 «έκλεισε» το ημίχρονο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της επανάληψης, στο 46′, ο Δημήτρης Βέρμπης πέτυχε το νικητήριο τέρμα των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Γιώργος Τάσης, που είχε για βοηθούς τους Θανάση Θανασιά και Δημήτρη Σπυρογιώτη, άπαντες της ΕΠΣ Ηπείρου.