Σπουδαίο πόντο απέσπασε στην Άρτα ο Αστέρας Πετριτή, που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή έφερε «λευκή» ισοπαλία. Την Κυριακή (25/9) το συγκρότημα του Σάββα Σιδερόπουλου ήρθε 0-0 με την ΑΕ Καραϊσκάκης, για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, κατακτώντας τον δεύτερο βαθμό του στο Πρωτάθλημα.
Ο Αστέρας είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, με τον τερματοφύλακά του, τον Γιάννη ριγανά, να πραγματοποιεί θαυμάσια εμφάνιση και να είναι ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του παιχνιδιού. Έτσι, οι Κερκυραίοι έμειναν «όρθιοι» στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, «τσιμπώντας» τον πολύτιμο βαθμό απέναντι σε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του 2ου Ομίλου, η οποία προέρχονταν από «2 στα 2».
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Δραγάτης (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής) και βοηθοί του οι Γιώργος Παπαλαζάρου και Μανώλης Κοττορός (ΕΠΣ Ηπείρου).
οι συνθέσεις των ομάδων:
Α,Ε. Καραϊσκάκης ‘Αρτας (Μίκι Τσίρκοβιτς): Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου (78′ Βελέτης), Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλινς, Νταντίδης (63 Γούλας), Μαζιώτης (53′ Τσάκαλος) Γυφτοκώστας, Λώττας, Οντγβόνγκ.
Α.Ο. Αστέρας Πετριτή (Σάββας Σιδερόπουλος): Ριγανάς, Ασπιώτης (87′ Νικομάνης), Π. Λέσσης (66′ Γούναρης), Πολύζος, Πάγκαλης, Σπ. Στούπας, Γαστεράτος (83′ Ντόντα), Κατσίβελας, Γράντος, Χ. Γεωργοπάλης, Μάμαλος.
• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ