Μια πολύ ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ του προσπαθεί να κάνει ο Θιναλιακός, ο οποίος έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μιχάλη Χατζηδημητρίου.
Οι άνθρωποι του συλλόγου της Αχαράβης φέρονται να έχουν κάνει επίσημη «κρούση» στον βορειοελλαδίτη μεσοαμυντικό και στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος.
Ο Χατζηδημητρίου προέρχεται από μια φανταστική χρονιά στον Κρόνο Αργυράδων, με την φανέλα του οποίου πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και τον προβιβασμό στην Football League. Μάλιστα, στο εντός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας, είχε πετύχει το γκολ που χάρισε στους «μπλε» τη νίκη, τον τίτλο και την άνοδο.
Στο ξεκίνημα της σαιζόν, είχε κατακτήσει με τους Αργυραδίτες το Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Κέρκυρας, ενώ λίγους μήνες πρωτύτερα έπαιξε με τα χρώμαρα της ΑΕ Λευκίμμης στην Γ’ Εθνική.
Ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου είναι 24 ετών κι έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη. Η θέση στην οποία αγωνίζεται, είναι αυτή του αμυντικού χαφ.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, οι «σταθμοί» της καριέρας του είναι πολλοί. Τα πρώτα του ποδοισφαιρικά βήματα, τα πραγματοποίησε στα τμήματα υποδομής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στον Εθνικό Σερρών, στην Καλλονή Μυτιλήνης, στον Πανσερραϊκό, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον Ερμή Ζωνιανών, στην ΑΕ Λευκίμμης και στον Κρόνο Αργυράδων.
• Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ