Ούτε… ψύλλος στον κόρφο τους! Ο Νικόδημος Καββαδίας, ο κατά τεκμήριο χειρότερος ρέφερι της Κέρκυρας, ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του Τηλυκράτη Λευκάδας με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας Καστοριάς, για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (18/4), στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας και θ’ αρχίσει στις 4.30 το απόγευμα, ενώ περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου.
Παρόλο που ο «πολλά βαρύς» Νικόδημος θα μπορούσε να φέρει και μόνος του εις πέρας τον αγώνα, εν τούτοις θα έχει και βοηθούς. Πρόκειται για τους πολύ αξιόλογους Ανδρέα Σερίφη και Σπύρο Μερκούρη, επίσης της ΕΠΣ Κέρκυρας. Την τριάδα θα… τσεκάρει ο Γιώργος Σαράφογλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, ο οποίος τοποθετήθηκε ως παρατηρητής διαιτησίας.
•Θερμές ευχές για καλή Ανάσταση και χαρούμενο Πάσχα από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις αδειών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μεταβιβάσεις οχημάτων και κατάθεση πινακίδων. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα.Τηλέφωνο: 26610-30077.
• Κατάστημα “ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ”, σας εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά για τις γιορτές του Πάσχα, με υγεία και δύναμη. Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.