Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ πραγματοποίησε ο Λεβαδειακός, με τη νίκη του επί της Skoda Ξάνθης με 2-0, για την 28η αγωνιστική.
Το παιχνίδι δεν είχε γίνει την Κυριακή (8/4), λόγω του πολύ δυνατού ανέμου στη Λιβαδειά. Τελικά διεξήχθη την αμέσως επόμενη μέρα (Δευτέρα), με την ομάδα της Βοιωτίας χάρις σε αυτό το «τρίποντο» να αποσπάται κατά 5 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.
Το σκορ άνοιξε στο 18′ ο Ναπολεόνι, για να διπλασιάσει στο 31′ ο Πόποβιτς. Η ομάδα της Θράκης έχασε στο 76′ την πολύ μεγάλη ευκαιρία να «ξαναμπεί» στον αγώνα, όταν κέρδισε πέναλτι (εδώ αποβλήθηκε ο Μεντί των γηπεδούχων), όμως ο Μαρκόφσκι από την άσπρη βούλα έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ. Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες, αφού στο 94′ αποβλήθηκε και ο Λισγάρας.
Η βαθμολογία (σε 28 αγ.):
Ολυμπιακός Π. 67
——————————
Παναθηναϊκός 60
Ατρόμητος Αθηνών 49
ΠΑΟΚ 47
ΑΕΚ 46
——————————
Άρης 39 *
Αστέρας Τρίπολης 39 *
ΟΦΗ 37
ΠΑΣ Γιάννινα 35
Λεβαδειακός 33
Skoda Ξάνθη 32
Πανιώνιος 32
Εργοτέλης 29
——————————
ΑΟ Κέρκυρα 28
Παναιτωλικός 25
Δόξα Δράμας 16Σημείωση 1: Εκκρεμεί ο διακοπέντας αγώνας μεταξύ Άρη – Αστέρα Τρίπολης (28η αγ.).
Σημείωση 2: Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί.