Η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΑΟ Κέρκυρα έχει ιδιαιτερότητες για τον προπονητή των «κυανοκίτρινων», Μπάμπη Τεννέ, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ομάδα με την οποία έχει «δεθεί» πολύ, περνώντας τρεις φορές από τον πάγκο της και βιώνοντας μαζί της σπουδαίες στιγμές.
Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει περιθώρια για… συγκινήσεις, τουλάχιστον όχι πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Διότι το ματς είναι σημαντικό και κρίσιμο και για τους δύο αντιπάλους. Και ο Τεννές θα κοιτάξει για το συμφέρον της ομάδας στην οποία τώρα εργάζεται.
Πάντως, για τον Αθηναίο προπονητή η κατάκτηση της νίκης δεν έχει μόνο βαθμολογικό κίνητρο. Διότι ουσιαστικά «παίζει» και τη θέση του στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού, μια θέση που αυτή τη στιγμή είναι επισφαλής…
Μετά την εντός έδρας ήττα με 1-3 από τον ΟΦΗ, την περασμένη Πέμπτη, και τον αποκλεισμό της αγρινιώτικης ομάδας από το Κύπελλο, «στήθηκε»… λαϊκό δικαστήριο από τους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι διεμήνυσαν σε Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές ότι στο εξής δεν θα ανεχθούν παρόμοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα μέσα στο «σπίτι» τους.
Όπως, λοιπόν, γίνεται αντιληπτό, η κατάσταση στο… στρατόπεδο του Παναιτωλικού είναι έκρυθμη. Και μια νέα ήττα μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά από τον ΑΟ Κέρκυρα, πιθανότατα θα επιφέρει εξελίξεις στον αγρινιώτικο σύλλογο. Και σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθως τη… νύφη την πληρώνει ο προπονητής.
Αλλά και τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει ΑΟ Κέρκυρα δεν λείπουν για τον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κουτρομάνο, Θεοδωρίδη, Χαριστέα, Ετζενγκέλε, Ρότσα, τον τιμωρημένο Φερνάντες, καθώς και τους Μπαμπανιώτη, Σμίλτο, Μεταξούλη.
Η κερκυραϊκή ομάδα είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το κλίμα έντασης που επικρατεί στο Αγρίνιο και τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα του αντιπάλου της, ώστε να επιστρέψει στο νησί με θετικό αποτέλεσμα.
Χρήστος Γραμμένος