Σύσκεψη της ΠΑΕ Κέρκυρα με την καινούργια Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚ Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη το βράδυ. Η συνάντηση διάρκεσε μιάμιση ώρα κι έγινε μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα.
Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις, σκέψεις και προτάσεις σε ότι αφορά τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου και τη χρήση του απόι την ομάδα του ΑΟΚ. Ο νέος Πρόεδρος του ΕΑΚΚ, Παύλος Σκορδίλης, ενημέρωσε σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν στο γήπεδο και τους περιβάλλοντες χώρους και τα έργα που είναι απαραίτητο να γίνουν ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ, καθώς και τις επαφές που είχε με πολιτειακούς φορείς.
Η Διοίκηση της ΠΑΕ και η Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚΚ συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή και επικοινωνία, και να συνεργάζονται στενά για τη διευθέτηση και επίλυση όλων των ζητημάτων, δεδομένου ότι ο χρόνος πιέζει, αφού σε τρεις μήνες το γήπεδο θα πρέπει να είναι πανέτοιμο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές, τους κανόνες και τις απαιτήσεις της Σούπερ Λιγκ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ εκπροσώπησαν σε αυτή τη σύσκεψη ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Λυράκης, το μέλος του Δ.Σ. Αλέξανδρος Τσαποκύριακας, καθώς και ο Γιάννης Πουλημένος (εκπρόσωπος του Γιώργου Λιμπάντση).
Χρήστος Γραμμένος