Για τα Γιάννενα αναχωρεί αύριο Σάββατο το πρωί (8:30) η αποστολή της ομάδας Νέων U-20 του ΑΟ Κέρκυρα, όπου το μεσημέρι (13:00) θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του ΠΑΣ, στο Δημοτικό γήπεδο της Ανατολής, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λιγκ.
Oι «μικροί» του Γιάννη Χονδρογιάννη ολοκλήρωσαν χθες Πέμπτη την προετοιμασία τους, ευελπιστώντας για το καλύτερο, παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Συγκεκριμένα, εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, Γραμμένος (διάστρεμμα) και Αρμένης (κάκωση στο γόνατο), οι Μπαμιόγλου και Χανδρινός που «έβγαλαν» τενοντίτιδες, καθώς και ο Κατσαρός, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του. Ενώ και ο Γρηγοράκης ενσωματώθηκε στην ομάδα U-17, η οποία μεθαύριο Κυριακή, κι αυτή απέναντι στην αντίστοιχη του ΠΑΣ, αρχίζει τη δική της προσπάθεια στο Πρωτάθλημα Υποδομών.
Στην αποστολή μετέχουν οι Γαρδικιώτης, Γεωργακόπουλος, Γιαννούλης, Δελλής, Δουκάκης, Ευθυμίου, Κάντας, Κούδας, Φρ. Κουρής, Ε. Κουρής, Κωστελέτος, Λούβρος, Μεντής, Μπαλανίκας, Σέρβος, Χαραλαμπίδης, καθώς και οι Σγούρος, Πατινιώτης, οι οποίοι επιστρέφουν, έχοντας ξεπεράσει τους δικούς τους τραυματισμούς.
Σημειώνεται ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΑΟ Κέρκυρα διασταύρωσαν δύο φορές τα… ξίφη τους το καλοκαίρι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Και οι δύο αγώνες, στα Γιάννενα, έληξαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0).
Όσον αφορά στη μέχρι τώρα πορεία των Ηπειρωτών του Γιώργου Λαδιά, μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα από Άρη (0-2) και Παναθηναϊκό (0-3), προέρχονται από δύο ουσιαστικές αγωνιστικές, καθώς απέναντι σε Τρίπολη (εντός, 1-1) και Παναιτωλικό (εκτός, 3-0), μάζεψαν τους 4 βαθμούς που τους φέρνουν στην 9η θέση της βαθμολογίας.
Τέλος, σε μήνυμά του στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ (aokerkyra.com.gr), ο προπονητής της ομάδας U-20 του ΑΟ Κέρκυρα, Γιάννης Χονδρογιάννης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα U-17 του Σπύρου Αλαμάνου, που την Κυριακή αρχίζει το δικό της «μαραθώνιο»:
«Εύχομαι στην ομάδα, υγεία και δύναμη, ώστε να πραγματοποιήσει μια ωραία πορεία στο πρωτάθλημα. ‘Ο αγώνας της U17 είναι και δικός μας, όπως ισχύει και το ανάποδο. Καθώς, όλα τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Κέρκυρα είμαστε μια οικογένεια, ένας οργανισμός, με στόχο κοινό: να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις παραγωγής μελλοντικών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Με σωστή, μεθοδική δουλειά και την προσπάθεια και τη συνέπεια που πρέπει απ’ την πλευρά των παιδιών, μπορούμε να αισιοδοξούμε».