Καμία διαφοροποίηση δεν έχει η 19μελής αποστολή του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα για την αυριανή (Κυριακή 25/9, στις 18:15) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, για την 5η αγωνιστική της Super League, σε σχέση με αυτήν που είχε επιλέξει ο Μιχάλης Γρηγορίου στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος, αυτό δηλαδή με τη Λάρισα, που ήταν νικηφόρο .
Ο 42χρονος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Ναζίμ, Αντιλέχου, Χιντζίδη, Παμλίδη, Σπίνουλα, Γρομητσάρη, Τζανουλίνο και Τριαντάφυλλο. Ο Γρηγορίου δεν αντιμετώπισε κανένα απρόοπτο κατά την διάρκεια της εβδομάδας κι επέλεξε χωρίς «πονοκέφαλο» τους ποδοσφαιριστές για το πρώτο εκτός έδρας ματς της ομάδας.
Οι 19 «εκλεκτοί» του Αθηναίου προπονητή για το ματς στη Λιβαδειά είναι οι εξής (σημειώνεται ότι λίγο πριν τη σέντρα, ένας εξ αυτών θα μείνει εκτός): Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Βενέτης, Ιωάννου, Ντιόγκο, Γκόμες, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Επστάιν, Ζορμπάς, Γεωργίου, Κόντος, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Ντιμιτρόφσκι, Αρναρέλλης, Ντουαλά, Νίκιτς.











