Β’ ΕΠΣΚ: “Κατεβαίνει” και το Βέλος - Έξι οι “νέες” ομάδες! - CorfuCorner.gr
17/08/2013

Β’ ΕΠΣΚ: “Κατεβαίνει” και το Βέλος - Έξι οι “νέες” ομάδες!

  
     • Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Τελικά, τα σωματεία που πέρσι δεν υπήρχαν στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Κέρκυρας και τα οποία θα δώσουν το «παρών» την επερχόμενη αγωνιστική σαιζόν (2013-2014) στο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΚ, έγιναν έξι στον αριθμό.
Τις πέντε από αυτές τις ομάδες τις είχαμε αναφέρει σε ρεπορτάζ μας, την προηγούμενη εβδομάδα. Τις τελευταίες μέρες, όπου υπήρξε η παράταση στην υποβολή δηλώσεων συμμετοχής (η οποία εξέπνευσε την Παρασκευή 16/8), κατέθεσε αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά και το Βέλος Βελονάδων.
Επομένως, οι... νεοφερμένοι σύλλογοι που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι εξής:
• Ο Αθλητικός Όμιλος Κορισσίων Φαίαξ Μαραθιά, που χάρην συντομίας θα αποκαλείται "Α.Ο.Κ. Φαίαξ Μαραθιά". Λειτουργεί με το καταστατικό του Κορισσιακού, ενώ ως πρώτη έδρα δήλωσε το Δημοτικό γήπεδο Περιβολίου.
• Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Χλωμοτιανών, που επαναδραστηριοποιείται έπειτα από έξι χρόνια και ως πρώτη έδρα δήλωσε το Δημοτικό γήπεδο Αγίου Ματθαίου.
• Ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδώνας Βιταλάδων, ο οποίος... ξεκουράστηκε για ένα χρόνο κι επανήλθε στην ενεργό δράση, δηλώνοντας ως πρώτη έδρα το Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης.
• Ο Κέρκυρα Αθλητικός Όμιλος, που όμως θα αποκαλείται "Corfu F.C.". Λειτουργεί με το καταστατικό της Ε.Π.Α. και δήλωσε για πρώτη έδρα το γήπεδο της ΕΠΣΚ, στο Κανόνι.
• Η Γυμναστική Ένωση Θιναλίων (Γ.Ε.Θ.), που ήταν αδρανής τις τρεις προηγούμενες σαιζόν, ενώ ως πρώτη έδρα έχει δηλώσει το Δημοτικό γήπεδο Θιναλίου, στην Αχαράβη.
• Ο Αθλητικός Όμιλος Βέλος Βελονάδων, που ήταν ανενεργός μόνο την περσινή περίοδο και για πρώτη έδρα δήλωσε το Δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων.
Να σημειωθεί ότι επρόκειτο να «κατεβεί» και μία ακόμη ομάδα, από την Κασσιώπη, χρησιμοποιώντας το καταστατικό της Όστριας Αγραφών και με έδρα το Δημοτικό γήπεδο Κασσιώπης. Οι παράγοντές της, παρότι πριν από περίπου ένα μήνα απέκτησαν το καταστατικό της Όστριας από τον Πρόεδρο του σωματείου, τον Σπύρο Προβατά, εν τέλει δεν δήλωσαν συμμετοχή στην ΕΠΣΚ.
Η Β' Κατηγορία της νέας σαιζόν θα απαρτίζεται από 21 ομάδες και αναγκαστικά το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο Ομίλους (των 11 σωματείων ο ένας και των 10 ο άλλος), οι οποίοι θα συγκροτηθούν με γεωγραφικά κριτήρια.

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
2
Ιούλιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb