Πέντε “νέες” ομάδες στη Β’ τοπική Κατηγορία - CorfuCorner.gr
11/08/2013

Πέντε “νέες” ομάδες στη Β’ τοπική Κατηγορία

  
Πέντε σωματεία που πέρσι δεν υπήρχαν στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Κέρκυρας, θα δώσουν το «παρών» την καινούργια αγωνιστική σαιζόν (2013-2014) στο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΚ.
Συγκεκριμένα, συμμετοχή έχουν δηλώσει οι εξής ομάδες:
• Ο Αθλητικός Όμιλος Κορισσίων Φαίαξ Μαραθιά, που χάρην συντομίας θα αποκαλείται "Α.Ο.Κ. Φαίαξ Μαραθιά". Λειτουργεί με το καταστατικό του Κορισσιακού, ενώ ως πρώτη έδρα δήλωσε το Δημοτικό γήπεδο Περιβολίου.
• Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Χλωμοτιανών, που επαναδραστηριοποιείται έπειτα από έξι χρόνια και ως πρώτη έδρα δήλωσε το Δημοτικό γήπεδο Αγίου Ματθαίου.
• Ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδώνας Βιταλάδων, ο οποίος... ξεκουράστηκε για ένα χρόνο κι επανήλθε στην ενεργό δράση, δηλώνοντας ως πρώτη έδρα το Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης.
• Ο Κέρκυρα Αθλητικός Όμιλος, που όμως θα αποκαλείται "Corfu F.C.". Λειτουργεί με το καταστατικό της Ε.Π.Α. και δήλωσε για πρώτη έδρα το γήπεδο της ΕΠΣΚ, στο Κανόνι.
• Η Γυμναστική Ένωση Θιναλίων (Γ.Ε.Θ.), που ήταν αδρανής τις τρεις προηγούμενες σαιζόν, ενώ ως πρώτη έδρα έχει δηλώσει το Δημοτικό γήπεδο Θιναλίου, στην Αχαράβη.
Η προθεσμία της υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής έχει παραταθεί ως την προσεχή Παρασκευή (16/8). Με τα τωρινά δεδομένα, η Β' Κατηγορία της νέας περιόδου θα απαρτίζεται από τουλάχιστον 20 ομάδες, που ενδέχεται να φτάσουν τις 21 ή 22, ενώ αναγκαστικά το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο Ομίλους.
Χρήστος Γραμμένος

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
2
Ιούλιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb