11/08/2013

Πέντε “νέες” ομάδες στη Β’ τοπική Κατηγορία

  
Πέντε σωματεία που πέρσι δεν υπήρχαν στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Κέρκυρας, θα δώσουν το «παρών» την καινούργια αγωνιστική σαιζόν (2013-2014) στο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΚ.
Συγκεκριμένα, συμμετοχή έχουν δηλώσει οι εξής ομάδες:
• Ο Αθλητικός Όμιλος Κορισσίων Φαίαξ Μαραθιά, που χάρην συντομίας θα αποκαλείται "Α.Ο.Κ. Φαίαξ Μαραθιά". Λειτουργεί με το καταστατικό του Κορισσιακού, ενώ ως πρώτη έδρα δήλωσε το Δημοτικό γήπεδο Περιβολίου.
• Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Χλωμοτιανών, που επαναδραστηριοποιείται έπειτα από έξι χρόνια και ως πρώτη έδρα δήλωσε το Δημοτικό γήπεδο Αγίου Ματθαίου.
• Ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδώνας Βιταλάδων, ο οποίος... ξεκουράστηκε για ένα χρόνο κι επανήλθε στην ενεργό δράση, δηλώνοντας ως πρώτη έδρα το Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης.
• Ο Κέρκυρα Αθλητικός Όμιλος, που όμως θα αποκαλείται "Corfu F.C.". Λειτουργεί με το καταστατικό της Ε.Π.Α. και δήλωσε για πρώτη έδρα το γήπεδο της ΕΠΣΚ, στο Κανόνι.
• Η Γυμναστική Ένωση Θιναλίων (Γ.Ε.Θ.), που ήταν αδρανής τις τρεις προηγούμενες σαιζόν, ενώ ως πρώτη έδρα έχει δηλώσει το Δημοτικό γήπεδο Θιναλίου, στην Αχαράβη.
Η προθεσμία της υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής έχει παραταθεί ως την προσεχή Παρασκευή (16/8). Με τα τωρινά δεδομένα, η Β' Κατηγορία της νέας περιόδου θα απαρτίζεται από τουλάχιστον 20 ομάδες, που ενδέχεται να φτάσουν τις 21 ή 22, ενώ αναγκαστικά το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο Ομίλους.
Χρήστος Γραμμένος

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
12
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βερενίκη, Βερονίκη, Βερόνικα, Βερούλα, Βέρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb