01/05/2013

Συνεργασία Ηρακλή Αγ. Δέκα και Άρη Μέσης

  
Σε συνένωση των δυνάμεών τους πρόκειται να προχωρήσουν ο Ηρακλής Αγ. Δέκα και ο Άρης Μέσης, ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου.
Η πρωτοβουλία γι' αυτή τη συνεργασία έχει κοινό... παρονομαστή τον Ερωτόκριτο Ζωχιό (κατά κόσμον Τόκλη), ο οποίος αποτελεί σήμερα τον Πρόεδρο του Ηρακλή και τον προπονητή του Άρη.
Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε στο CorfuCorner.gr ο Τόκλης, το προσεχές καλοκαίρι ο Άρης Μέσης θα παραχωρήσει στον Ηρακλή Αγ. Δέκα το καλύτερό του έμψυχο δυναμικό, με σκοπό να τον ενισχύσει, ώστε τη νέα σαιζόν να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα της Α' τοπικής Κατηγορίας και να διεκδικήσει την άμεση επιστροφή του στην Α1'.
Όσον αφορά τον Άρη, θα λάβει κανονικά μέρος στο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας και θα απαρτίζεται κυρίως από νεαρούς παίκτες, ενώ θα αποτελέσει τη θυγατρική ομάδα του Ηρακλή.
Από ‘κει και πέρα, ο Τόκλης Ζωχιός εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι την καινούργια αγωνιστική χρονιά τα δύο σωματεία θα χρησιμοποιούν το γήπεδο των Αγίων Δέκα, οι εργασίες στο οποίο βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.
Χρήστος Γραμμένος

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
13
Δεκέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αρης, Ευστράτιος, Ευστράτης, Ευστρατάς, Στρατάς, Στρατής, Στράτος, Ευστρατία, Ευστρατούλα, Στρατούλα, Στράτα, Ιουβενάλιος, Ιουβεναλία, Ιουβενάλης, Γιουβενάλης, Λουκάς, Λουκία, Λουκίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb