18/08/2012

Γιορτάζουν Σιναράδες και Σφακερά!

Στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ελλάδας είναι πολύ-πολύ σπάνιο να πανηγυρίσεις... αυγουστιάτικα, εν καιρώ δηλαδή διακοπών και... ντάλα καύσωνα. Να, όμως, που στην Κέρκυρα συνέβη, και συγκεκριμένα την Παρασκευή (17/8)!
Την ημερομηνία αυτή, δύο ομάδες του τοπικού (ο ΑΟ Σιναράδων και ο Ηρακλής Σφακερών) προβιβάστηκαν... ανέλπιστα από τη Β' Κατηγορία στην Α'.
Κι αυτό διότι ξεκαθάρισε ότι ο Ποσειδώνας Βιταλάδων και το Βέλος Βελονάδων δεν θα συμμετάσχουν οριστικά στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας, επομένως τις θέσεις τους θα τις αναπληρώσουν τα δύο σωματεία από τη Β' Κατηγορία, τα οποία την περσινή περίοδο είχαν τερματίσει κάτω από την προνομιούχο τετράδα της ανόδου. Και δεν είναι άλλα από τον 5ο της βαθμολογίες ΑΟ Σιναράδων και τον 6ο Ηρακλή Σφακερών.
Χρήστος Γραμμένος

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
13
Δεκέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αρης, Ευστράτιος, Ευστράτης, Ευστρατάς, Στρατάς, Στρατής, Στράτος, Ευστρατία, Ευστρατούλα, Στρατούλα, Στράτα, Ιουβενάλιος, Ιουβεναλία, Ιουβενάλης, Γιουβενάλης, Λουκάς, Λουκία, Λουκίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb