Με ένα ακόμη εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα (το τέταρτο σε 6 ματς) ολοκλήρωσε η ομάδα Νέων Κ19 της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα τις υποχρεώσεις της για τον Α’ Γύρο του Πρωταθλήματος Υποδομής της Football League.
Στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου, οι «Φαίακες» απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου (9/1), στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ Βόλου, σε έναν αγωνιστικό χώρο που ήταν σε κάκιστη κατάσταση (πραγματικός βούρκος), που δυσχέραινε τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Ειδικά των Κερκυραίων, που έχουν συνηθίσει στο πλαστικό.
Το συγκρότημα των Κώστα Χριστοφοράκη και Δημήτρη Φραγκούλη (ο οποίος «επισκέφθηκε» την ιδιαίτερη πατρίδα του) είχε αρκετές ελλείψεις, ωστόσο για τρίτο συνεχόμενο ματς «κράτησε» το αήττητο, αφού προηγήθηκαν η εκτός έδρας ισοπαλία με την Αναγέννηση Καρδίτσας και η εντός έδρας νίκη επί της Λαμίας.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι Βολιώτες είχαν μια ελαφρά υπεροχή, με τους Κερκυραίους να ισορροπούν στη συνέχεια και μάλιστα στο τέλος της αναμέτρησης να δημιουργούν προϋποθέσεις για να σκοράρουν.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΕΟΙ Κ19 Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ: Σπηλιόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μπάσαρι, Γαρυφάλλου, Παπαϊωάννου, Ράπτης, Αγγελής, Καναβός, Μπέικος, Ζαρίφης, Χατζησταμάτης. Έπαιξαν και οι: Γκουγκούδης, Παπαεμμανουηλίδης, Καλαμίδας.
ΝΕΟΙ Κ19 Α.Ο. ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ/ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Τριαντάφυλλος, Βούλγαρης, Πουλημένος, Μοτσοβίλα, Κεχαγιάς, Κοσκινάς, Βλάχος, Τσιάβος, Γκερέκος, Βασιλάκης, Ίσσερης. Έπαιξαν και οι: Σάλα, Ντόντα, Ζαϊμι.
* Στη συνέχεια του Πρωταθλήματος Νέω, η κερκυραϊκή ομάδα θα δώσει τρεις διαδοχικούς αγώνες στην έδρα της (με Ζάκυνθο, Πανσερραϊκό και Λάρισα), ενώ ενδιάμεσα θα κάνει και το προγραμματισμένο ρεπό της.
• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ














