Στην Αθήνα θα βρεθούν το τριήμερο (Παρασκευή1η έως και Κυριακή 3 Οκτωβρίου) οι νεαροί πολίστες του ΝΑΟΚ, προκειμένου να λάβουν μέρος στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων (Κ13), για το 2021.
Η κερκυραϊκή ομάδα μετέχει στον 2ο Όμιλο, έχοντας να αντιμετωπίσει τον ΝΟ Γλυφάδας, τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον ΝΟ Λάρισας και τον ΟΥΚ Βόλου, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας «Αντώνης Δημητρόπουλος».
Όσον αφορά τον 1ο Όμιλο, απαρτίζεται από τους ΝΟ Πατρών, ΠΑΟΚ, Παλαιό Φάληρο, Παναθηναϊκό και ΝΟ Χανίων, με τα παιχνίδια να διεξάγονται τόσο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου, όσο και στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας «Αντώνης Δημητρόπουλος»
Οι Ημιτελικοί της διοργάνωσης καθώς και ο Μικρός και ο Μεγάλος Τελικός, θα γίνουν την Κυριακή (3 Οκτωβρίου) στο , στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας «Αντώνης Δημητρόπουλος».














