Ένας ακόμη νεαρός ταλαντούχος παίκτης που …ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία Σφακιανάκη, ο Οδυσσέας Ντάση, ετοιμάζει βαλίτσες για το Αγρίνιο, καθώς αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας Κ15 της ΠΑΕ Παναιτωλικός, όπως γνωστοποίησε η Διοίκηση της Ακαδημίας μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου της:
«Όπως είχαμε προαναφέρει πριν μερικές εβδομάδες έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε και επίσημα ότι ακόμα ένας αθλητής μάς, μετά από μία εξαιρετική χρονιά θα αγωνίζεται πλέον στο πρωτάθλημα υποδομών τής Super League.
Μιλάμε για έναν αξιόλογο αθλητή και εξαίρετο χαρακτήρα τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΤΑΣΗ, όπου θα αγωνίζεται πλέον στήν Under 15 τής Π.Α.Ε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.
ΟΔΥΣΣΕΑ σού ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Η σχολή μάς θα συνεχίσει να είναι δίπλα σου κάι να στηρίζει τήν προσπάθεια σού.
Κάνε μάς υπερήφανους»….













