Ένα πολύ σημαντικό ποδοσφαιρικό τουρνουά θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη (29 Μαΐου), στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας, με ώρα έναρξης τις 18:00, για την οικονομική στήριξη συνανθρώπου μας και των δύο ανήλικων παιδιών του.
Το τουρνουά διοργανώνει η Ακαδημία του ιστορικού Ολύμπου, ενώ αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια είναι οι Ακαδημίες του ΑΟ Κοντοκαλίου, του ΠΑΟΣ Κανονιού, του Αστέρα Λιαπάδων και του ΑΟΚ Κέρκυρα.
Η γενική είσοδος είναι μόλις 2 ευρώ. Όσοι μπορούν και θέλουν να συνδράμουν, παρακαλούνται να προσφέρουν ρουχισμό για ένα αγοράκι 10 ετών και για ένα κοριτσάκι 12 ετών, καθώς και τρόφιμα όλης της διατροφικής αλυσίδας.
Οι Κερκυραίοι καλούνται για μία ακόμη φορά να αποδείξουν την ευαισθησία τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 6970 45 29 10 (κα Κωνσταντίνα Μπασιά) και 6972 87 04 59 (κ. Γρηγόρης Τσιτούρας).















