Με την ακόλουθη ανακοίνωσή της, η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας απευθύνει τα συγχαρητήριά της προς τους νεαρούς παίκτες των Μικτών μας Ομάδων που επιλέχθηκαν να λάβουν μέρος στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων:
«Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές Μπαμιόγλου Παναγιώτη (ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ) και Βλάχο Κωνσταντίνο (ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) της ομάδας ΝΕΩΝ και τον ποδοσφαιριστή Στεργίου Κωνσταντίνο (ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ) της ομάδας ΠΑΙΔΩΝ της Ένωσής μας, για την επιλογή τους στη συγκρότηση των ομάδων ΝΕΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ στους αγώνες της γ’ φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Η επιλογή αυτή αποτελεί τιμή για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και αντανακλά την πρόοδό του, ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες, στις οποίες είχαμε φέτος και σημαντικές επιτυχίες στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος, Ανδρέας Προβατάς
Ο Γεν. Γραμματέας, Παναγιώτης Ποζίδης».