Στα πλαίσια της στελέχωσης της εφηβικής ομάδας (Κ17) του ΑΟΚ Κέρκυρα, θα πραγματοποιηθούν αυτό το σαββατοκύριακο (18-19/6) προπονήσεις για τη δοκιμή νεαρών ποδοσφαιριστών.
Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως ακολούθως:
«Δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών -γενημμένων τις χρονιές 2000 και 2001- θα πραγματοποιήσει η Κέρκυρα το προσεχές Σαββατοκύριακο, προκειμένου να επιλεγούν εκείνοι, οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα Κ17.
Ως γνωστόν, ο σύλλογος θα συμμετέχει τη νέα σεζόν και στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League και για τον λόγο αυτό πρέπει να επανδρωθούν κατάλληλα τόσο η Κ20, όσο και η Κ17.
Το Σάββατο 18 Ιουνίου τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου στις 17:30, ενώ την Κυριακή 19 του μηνός οι δοκιμές θα γίνουν το πρωί και συγκεκριμένα στις 09:30 στο ίδιο γήπεδο.
Οι νεαροί υποψήφιοι για να φορέσουν τη φανέλα της Κ17 της Κέρκυρας θα περάσουν από το “μικροσκόπιο” του προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Καρπατσέλη».














