Η ΕΠΣ Κέρκυρας έκανε δεκτή την ένσταση που υπέβαλλε ο ΠΑΣ Μάγια κατά του Κεραυνού Δραγωτινών, όσον αφορά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στα πλαίσια της Α’ Φάσης των πλέι-οφ της Β’ τοπικής Κατηγορίας, που είχε λήξει ισόπαλη με σκορ 1-1.
Κατόπιν αυτού, η ομάδα του Γιάννη Ρώσση κερδίζει το παιχνίδι στα χαρτιά. Παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΚ, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Ανδρέα Προβατά και τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Γιώργο Νάο:
«Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας στη συνεδρίασή του στις 30.03.2011, εξέτασε την ένσταση του σωματείου ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ κατά του σωματείου ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του δεύτερου αναφερόμενου σωματείου ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ με Α.Δ.Ε.1326163, που αγωνίστηκε στο μεταξύ τους αγώνα της 27.03.2011 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της ΒΝ’ κατηγορίας.
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας έλαβε υπόψη τα εξής:
Την εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής πρωταθλημάτων.
Το γεγονός ότι η ένσταση υποβλήθηκε εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας και με τη διαδικασία που ορίζει το άρθρο 17 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων και η παράγραφος 5 α του άρθρου 23 του Κ.Α.Π (εντός 2 ημερών με συστημένη ταχυδρομική επιστολή-σφραγίδα ταχυδρομείου 28.03.2011, παραλαβή 30.03.2011 και μέσω ΦΑΞ 28.03.2011), συνοδεύεται από το απαιτούμενο παράβολο των 60 ευρώ, είναι επαρκώς αιτιολογημένη κι επομένως γίνεται τυπικά δεκτή για συζήτηση.
Από τα στοιχεία που προέκυψαν από τη συζήτηση του θέματος συνάγεται ότι ο ποδοσφαιριστής ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με Α.Δ.Ε.1326163 ανήκει στη δύναμη του σωματείου ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ, κατά τρόπο σαφή και αναμφισβήτητο όπως προκύπτει από τα σχετικά φύλλα αγώνα, έλαβε μέρος ως αγωνιζόμενος με το ως άνω σωματείο στο Παιδικό πρωτάθλημα των 27/03/2011 και ώρα 11.30πμ. στον Αγώνα μεταξύ ΑΠΣ ΑΝ.ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ και ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ και στη συνέχεια ο ίδιος ως άνω παίκτης έλαβε μέρος πριν την πάροδο 24ωρου από τον πρώτο αγώνα στην ΒΝ κατηγορία Ο αγώνα που έλαβε χώρα την 27/03/2011 και ώρα 15.30μμ. μεταξύ των ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ και ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ. Δυνάμει του άρθρου 19παρ.2α του ΚΑΠ σε συνδυασμό με το άρθρο 23παρ.11 ΚΑΠ κρίνεται ότι ευσταθεί η ένσταση τυπικά και ουσιαστικά του σωματείου ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ και αποφασίζεται ότι κατακυρώνει τον πρώτο αγώνα μεταξύ ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ και ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ, υπέρ του ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ, με σκορ 0-3 και βαθμούς 3 υπέρ του σωματείου ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ.
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Κ εγκρίνει την ένσταση του σωματείου ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ. Το ποσό των 60 ευρώ(η αξία προβλεπόμενου παραβόλου), που κατατέθηκε από το ενιστάμενο σωματείο, επιστρέφεται στο σωματείο ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ».