Αυτό το σαββατοκύριακο αρχίζουν τα τοπικά Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, με τέσσερις ομάδες να ξεκινούν έχοντας αρνητικό πρόσημο όσον αφορά τους βαθμούς. λόγω ποινών που τους είχε επιβάλει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Πιο συγκεκριμένα:
• Ο Ολυμπιακός Μαντουκιού ξεκινά το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με -2 βαθμούς, επειδή στο περσινό Πρωτάθλημα της ίδιας Κατηγορίας δεν είχε ταξιδέψει στους Παξούς για να αγωνιστεί με την τοπική ομάδα.
• Ο Αστέρας Σπαρτύλα αρχίζει το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με -2 βαθμούς, διότι στο περσινό εντός έδρας παιχνίδι του με τη ΓΕ Θιναλίου, για τον 3ο Γύρο της Β’ Κατηγορίας, δεν υπήρχε στο γήπεδο γιατρός αγώνα.
• Ο ΠΑΟ Κορακιάνας ρίχνεται στη… μάχη του Πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας έχοντας -2 βαθμούς, λόγω του ότι στον περσινό αγώνα του με την ΑΕ Καναλίων, στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού, για το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, έμεινε με έξι παίκτες και το ματς διεκόπη στο 30ό λεπτό.
• Τέλος, ο ΑΟ Λύκοι Νησακίου «μπαίνει» στο Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας έχοντας -4 βαθμούς, γιατί στο τέλος της περσινής περιόδου είχε αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα της ίδιας Κατηγορίας.
• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ















