Από τον Αετό Αγ. Αθανασίου εξεδόθη το ακόλουθο δελτίο Τύπου:
«Το Δ.Σ. του “ΑΕΤΟΥ” Αγίου Αθανασίου (Αθλητικός – Πολιτιστικός Σύλλογος), με αφορμή την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου θα ήθελε να ευχηθεί στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και τους παράγοντες όλων των ομάδων, ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία και χαρές στο γήπεδο. Το ίδιο ευχόμαστε και στους διαιτητές και τους παρατηρητές των αγώνων.
Θέλουμε επίσης δημόσια να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας, τους παίκτες που επέλεξαν να αγωνιστούν στον «ΑΕΤΟ», τη χρονιά αυτή και οι οποίοι είναι: Κορακιανίτης Νίκος, Μοντσενίγος Σπύρος, Ντέντες Σταύρος, Μπολοβίνος Άγγελος, Σαπουνάς Βαγγέλης, Μποζίκης Σπύρος, Γραμμένος Νίκος, Μπράτος Τρύφωνας, Χαραλαμπόπουλος Σάκης, Ασπρέας Νίκος, Κοντός Αναστάσιος, Γραμμένος Μιχάλης και Σιάχος Γιάννος.
Παράλληλα επιθυμούμε να ευχηθούμε στους παίκτες που επέλεξαν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλη ομάδα, καλή πορεία με υγεία και επιτυχίες. Ευχαριστούμε για την προσφορά τους το προηγούμενο χρονικό διάστημα τους: Αλεξάκης Σταμάτης, Αυλωνίτης Χρήστος, Δημητράς Αντώνης, Κορωνάκης Δημήτρης, Νικομάνης Μιχάλης, Παπαδάτος Θόδωρος, Τρύφωνας Γιώργος, Φακιολάς Νίκος.
Τη νέα χρονιά μετά από μια τρίχρονη πετυχημένη συμπόρευση, δεν θα είναι μαζί μας στο πόστο του προπονητή, ο Γιάννης Αυλωνίτης. Το ασφυκτικό πλαίσιο που έχει δημιουργηθεί, το τελευταίο διάστημα για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία και για εμάς, δεν επέτρεψε την συνέχεια της συνεργασίας μας. Τον ευχαριστούμε για την σοβαρότητα, την εργατικότητα, την αγάπη προς την ομάδα μας, το πάθος και την επιμονή στην υλοποίηση αγωνιστικών πλάνων και σχεδιασμών.
Προπονητής της ομάδας μας τη νέα χρονιά θα είναι ο Ναπολέων Μακρής. Ο Ναπολέων τα δύο προηγούμενα ήταν υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου μας, φέτος εκτός από αυτές αναλαμβάνει και το τιμόνι της πρώτης ομάδας. Όντας ένας από τους λίγους προπονητές στο νησί μας , που έχει παρακολουθήσει Σχολή Προπονητών UEFA A’ και έχοντας μεγάλη δίψα για δουλειά, είμαστε βέβαιοι, ότι μπορεί να ανταποκριθεί στους στόχους της ομάδας μας.
Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις που αποτελούν τους χορηγούς της ομάδας μας και μας εξασφάλισαν την δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις συμμετοχής στις διοργανώσεις. Ευχαριστούμε λοιπόν: την Ταβέρνα – Ψησταριά «ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» στους Ασπιωτάδες, το εργοστάσιο Πλαστικών Ειδών «Αφοι ΜΑΡΤΙΝΗ» στον Άγιο Αθανάσιο, την καφετέρια «Fifty – Fifty» στον Αγρό, το Ζαχαροπλαστείο “SWEETASTE” του Ν.Κορακιανίτη στον Αγρό, το Γιώργο Καρδακάρη, Φροντιστή “ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ”, το Κρεοπωλείο «ΤΑ ΓΥΡΟΥ» στον Αγρό, το Φιλολογικό Φροντιστήριο “ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΕΨΗ” ΚΑΡΔΑΜΗ – ΡΟΥΣΣΙΝΟΣ στην Ιωάννου Θεοτόκη 27-29 και το υποκατάστημα της εταιρείας “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” στην Πλατεία Σαρόκο».