Ο νεοφώτιστος στην Α’ Κατηγορία, αλλά και ουραγός στη βαθμολογία, Ατρόμητος Άφρας, έκανε την έκπληξη, φέρνοντας εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον («ανεβασμένο» το τελευταίο διάστημα) Αστέρα Μωραϊτίκων.
Η αναμέτρηση διεξήχθη χθες Σάββατο (24/11), στο Δημοτικό γήπεδο Στρογγυλής, με το «συγκρότημα» του Μάρκου Αραβανή να κάνει… σεφτέ στο Πρωτάθλημα, κατακτώντας τον πρώτο του πόντο.
Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Δημήτρη Κοκοφτόπουλο, ενώ οι Αφριώτες λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στο 15′, όταν ο Ανδρέας Ρίγγας έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Αντί όμως για το 1-1, έγινε το 2-0 στο 20′, με τον Δημήτρη Κοκοφτόπουλο να διπλασιάζει τα προσωπικά του γκολ, αλλά και τα γκολ των γηπεδούχων του Μιχάλη Κονισπολιάτη.
Ο Ατρόμητος δεν το παράτησε το παιχνίδι και στο 28′ μείωσε σε 2-1, με… δράστη τον Ανδρέα Ρίγγα, ο οποίος αξιοποίησε την ασίστ του Νίκου Κοσκινά, εκμεταλλευόμενος και το λάθος του αντίπαλου πορτιέρο.
Το 2-2 δεν άργησε να έρθει. Ήταν στο 40′, όταν ο Ανδρέας Ρίγγας εκτέλεσε φάουλ και ο Αλέξανδρος Ασπιώτης με πλασέ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.
Κακή ήταν η διαιτησία του Βασίλη Μπεκάρη, ο οποίος κράτησε 10 λεπτά καθυστερήσεις (!!!), προκαλώντας τις διαμαρτυρίες του Ατρομήτου Άφρας, ενώ στο 93′ απέβαλλε από τον πάγκο τον προπονητή της ομάδας, Μάρκο Αραβανή, επειδή του φώναξε να σφυρίξει τη λήξη του ματς.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ















