Ολοκληρώθηκε ο Α’ Γύρος των ανδρικών Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κέρκυρας και άρα γνωρίζουμε τους τρεις Πρωταθλητές Χειμώνα.
Στην Α1′ Κατηγορία, στην κορυφή βρίσκεται ο Θιναλιακός Αχαράβης, του Παναγιώτη Κορομπόκη. Οι «πορτοκαλί» έχουν 34 βαθμούς σε 12 αγώνες, με απολογισμό 11 νίκες και μία ισοπαλία και με γκολ 38 υπέρ και 4 κατά, ενώ εκκρεμεί το εντός έδρας εξ αναβολής ματς με τον ΑΟ Παξών.
Στην 1η θέση της Α’ Κατηγορίας, φιγουράρει ο Όλυμπος. Η ομάδα των Θανάση Μαρτίνου και Κώστα Μάμαλου, έχει συγκομιδή 33 βαθμών σε 13 παιχνίδια, «μετρώντας» 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ τα τέρματά της είναι 31 έναντι 8.
Τέλος, στη Β’ Κατηγορία, βρίσκεται στο… ρετιρέ ο Φαίακας Μαραθιά, του Σπύρου Νικομάνη, με 34 πόντους σε 12 αγώνες και με απολογισμό 11 νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας 48 ενεργητικά γκολ και 6 παθητικά.
Διαπιστώνουμε, λοιπόν, ότι οι προαναφερόμενοι Πρωταθλητές Χειμώνα προέρχονται από τρία διαφορετικά γεωγραφικά διαμερίσματα του νησιού (βορράς, κέντρο και νότος, αντίστοιχα), ενώ και οι τρεις ομάδες είναι οι μοναδικές αήττητες στην Κατηγορία τους.
Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ 2019: Αθλητικό Κέντρο «ΒΛΑΣΣΗ» και Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Γ.Σ. ΟΡΦΕΑΣ. Διαθέτει γήπεδα 6Χ6, 8Χ8 και 11Χ11, καθώς και Ακαδημία για ηλικίες από 5 έως 16 ετών. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-46792 & 6932871892.
• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ: PET-SHOP “ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ”. Διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία.
Βρίσκεται στο Τρίκλινο. Τηλέφωνο: 26610-52766.