Θριαμβευτική πρεμιέρα στο τοπικό Κύπελλο πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη (20/10) ο Αστέρας Πετριτή, καθώς νίκησε εύκολα με το ευρύ 4-0 τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου, που αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού Πρωταθλήματος της Α1΄ Κατηγορίας.
Το νοκ άουτ παιχνίδι της Α΄ Φάσης του θεσμού (Νότιος Όμιλος), έλαβε χώρα στο Δημοτικό γήπεδο Πετριτή, κοινή έδρα των δυο σωματείων, με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα του Γιάννη Κουρή. Οι κόκκινοι, δείχνοντας από την αρχή την πρόθεσή τους, που δεν ήταν άλλη από την νίκη, άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ από τον Αντριάν Φλαγκέ, κάνοντας το 1-0. Ο Νίκι Στέρεφ ήταν ο παίκτης που με κεφαλιά στο 30΄ έγραψε το 2-0 για τους Πετριτιάτες, ενώ πέντε λεπτά αργότερα (στο 35΄) ο Νίκος Μεντής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο 45λέπτο, οι ρυθμοί της αναμέτρησης έπεσαν ελαφρώς μεν, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Γιάννη Γραικό στο 60΄ να «γράψει» με κεφαλιά το τελικό 4-0. Λίγο νωρίτερα, στο 53΄ ο Χρήστος Γεωργοπάλης του Αστέρα «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κεραυνού
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Γιούργας, έχοντας για βοηθούς του τον Θεοχάρη Σκορδίλη και τον Γεράσιμο Μιχαλά.
Το συγκρότημα του Πετριτή πέρασε, έτσι, πανηγυρικά στον Β΄ Γύρο του Κυπέλλου, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις φετινές επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΣΚ έχει μέχρι στιγμής μόνο νικηφόρα αποτελέσματα (4 στα 4).
Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ














