Ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου επιβεβαίωσε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί στην αναμέτρηση με την Θύελλα Γαρίτσας, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0 και παίρνοντας το… εισιτήριο για τον επόμενο Γύρο του τοπικού Κυπέλλου.
Ο αγώνας έγινε χθες Κυριακή (15/9), στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού, στα πλαίσια της Α’ Φάσης του Νοτίου Ομίλου. Το «συγκρότημα» του Κώστα Καλούδη «καθάρισε» τη νίκη και την πρόκριση από το πρώτο κιόλας 20λεπτο, όπου σκόραρε τρεις φορές.
Μόλις στο 2ο λεπτό ο Αποστόλης Μίαρης έκανε το 0-1, ενώ στο 15′ ο Νίκος Δημουλής ζευγάρωσε τα γκολ των φιλοξενουμένων. Το 0-3 «γράφτηκε» στο 18′ από τον Λεντιόν Χαντάι και το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 85′ με… δράστη τον Γιώργο Τάσση.
Το ματς διαιτήτευσε ο Κώστας Τόμπρος, έχοντας για βοηθούς του τους Νίκο Βραδή και Αλέκο Δημητρά.
Να σημειωθεί ότι ο 14χρονος Ευθύμης Ρέβης πραγματοποίησε την παρθενική του επίσημη εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας του Αγίου Νικολάου.
Από τη μεριά της, η νεανική Θύελλα του Σπύρου Βλάσση έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια, αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα ενός πιο δυνατού και πιο έμπειρου αντιπάλου, προερχόμενο από ανώτερη Κατηγορία.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Σημείωση: Το CORFUCORNER.GR δεν θα κάνει φωτογραφικό αφιέρωμα στο παραπάνω παιχνίδι, λόγω του πρωτοφανούς, αντικανονικού και αντιδεοντολογικού αποκλεισμού της ιστοσελίδας μας από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΚ, έπειτα από απόφαση του Αθηναίου κ. Ιωάννη Σφακιανάκη (εκ των μισθωτών του γηπέδου), γεγονός που παρεμποδίζει την προβολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των κερκυραϊκών σωματείων. Η κατάσταση αυτή, ξεκίνησε από τις αρχές Ιανουαρίου του 2019 και τελεί υπό την σκανδαλώδη ανοχή της Διοίκησης του Παναγιώτη Ποζίδη στην ΕΠΣ Κέρκυρας.















