Ο Γιάννης Κουρής και στη νέα αγωνιστική περίοδο θα κάθεται στον πάγκο του Αστέρα Πετριτή, καθώς ήρθε σε συμφωνία με το σωματείο της νότιας Κέρκυρας.
Τόσο από την πλευρά του Διοικητικού Συμβουλίου του Αντώνη Κουρτέση, όσο και από εκείνη του 53χρονου προπονητή υπήρχε ικανοποίηση για τη συνεργασία τους στο τελευταίο πεντάμηνο της σαιζόν που πέρασε, γι’ αυτό κι έδωσαν τα χέρια για συνέχιση της συνεργασίας τους. Και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο, το οποίο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο καινούργιο Πρωτάθλημα της Α1′ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κέρκυρας.
Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως ακολούθως:
«Για ακόμη πιο δυνατό Αστέρα, σας ανακοινώνουμε ότι συνεχίζεται η συνεργασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2013-2014) με τον προπονητή Γιάννη Κουρή.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Αστέρας Πετριτή».
Ο Κουρής είχε αναλάβει την ομάδα από την Τετάρτη 28/11/2012, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από την Αναγέννηση Περιβολίου. Ο Αστέρας βρισκόταν τότε σε σχετικά δυσχερή βαθμολογική θέση, ωστόσο με την καθοδήγηση του έμπειρου Λευκιμμαίου τεχνικού παρουσίασε αισθητή αγωνιστική βελτίωση, αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της Α1′ Κατηγορίας κι εν τέλει τερμάτισε στην 5η θέση της τελικής κατάταξης.
Χρήστος Γραμμένος