Στον πάγκο του ΑΠΣ Θύελλα Κέρκυρας θα κάθεται και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο (2021-2022) ο Φώτης Βαρσάκης, του οποίου η συνεργασία με το σωματείο ανανεώθηκε.
Χθες Παρασκευή (28/5) συνεδρίασε η Διοίκηση του Κώστα Στογιάννου και αποφάσισε να εμπιστευτεί και του χρόνου τα… κλειδιά της ομάδας στον 41χρονο τεχνικό, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι πολύ ευχαριστημένοι από την προσφορά του στο ξεκίνημα της φετινής σαιζόν, πριν το lock down.
Γεννημένος στις 4 Αυγούστου 1979, ο Βαρσάκης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ενώ κατέχει δίπλωμα UEFA B. Ανέ4λαβε το… τιμόνι της Θύελλας από τις 25 Ιουνίου 2020, διαδεχόμενος τον Σπύρο Βλάσση και αξίζει να επισημανθεί ότι από την περίοδο 2013-2014 διατελεί προπονητής της Ακαδημίας του ΟΦΑΜ.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ














