Σύσσωμη η οικογένεια του Ολύμπου Κέρκυρας εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του τέως ποδοσφαιριστή της και κατόπιν πρώην Προέδρου της, Τάκη Γαβαλά:
Ο οργανισμός του Ολύμπου θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του Τάκη Γαβαλά.
Ο Τάκης ήταν βασικός τερματοφύλακας τη δεκαετία του ΄60, ένας εξαιρετικός αθλητής και άνθρωπος που άφησε το δικό του στίγμα στα γήπεδα της Κέρκυρας και όχι μόνο.
Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από τα γήπεδα και την μεγάλη του αγάπη τον Όλυμπο, που υπηρέτησε πιστά. Ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο τις τύχες της ομάδος, είχε ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο, κέρδισε τίτλους και τον σεβασμό όλων, αθλητών, προπονητών, παραγόντων, φιλάθλων.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.















