Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Κέρκυρας συγχαίρει τη Βολίδα Μέσης για την τεράστια επιτυχία της να προκριθεί στον Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.
Το κείμενο της ανακοίνωσης, το οποίο υπογράφουν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ, Ανδρέας Προβατάς, και ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Ποζίδης, έχει ως εξής:
«Το κερκυραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ζει σημαντικές στιγμές. Ένα περιφερειακό σωματείο μας συμμετέχει στον Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.
Η πρόκριση αυτή αποτελεί μιας τεράστιας σημασίας διάκριση για το ποδόσφαιρό μας και γενικότερα για το νησί μας.
Ένα σωματείο μας, που αντιμετωπίζει όλα τα ιδιαίτερα προβλήματα που λειτουργούν ανασταλτικά στο ποδόσφαιρο των νησιωτικών περιοχών, κατάφερε να φτάσει σε μια από τις μεγάλες διακρίσεις για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πέτυχε να κάνει σήμερα την ποδοσφαιρική κοινότητα να αναζητεί εναγώνια πληροφορίες για ένα μικρό χωριό, για έναν περιφερειακό Δήμο του νομού μας.
Η Βολίδα απέδειξε με τον πιο καθαρό τρόπο ότι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο όταν αγωνίζεσαι και προσπαθείς με πάθος, με νοικοκυροσύνη, με οργάνωση και κοινή προσπάθεια.
Η προσπάθεια της Βολίδας γίνεται προσπάθεια και στόχος όλου του νησιού μας για να κατακτήσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία ένα τιμητικό έπαθλο. Πρέπει να σταθούμε όλοι αρωγοί στη μεγάλη τελική προσπάθεια.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές, τη διοίκηση».