Ένας πολύ αξιόλογος προπονητής, ο Ανδρέας Κοσκινάς, αποτελεί -σύμφωνα με πληροφορίες του CORFUCORNER.GR- τον διάδοχο του Νίκου Καμμένου στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Καναλίων.
Χθες Δευτέρα (7/2) το βράδυ, μετά την παραίτηση του Καμμένου, η Διοίκηση του Στέφανου Σπάτουλα προσέγγισε τον Κοσκινά και του πρότεινε συνεργασία. Οι δύο πλευρές ήρθαν γρήγορα σε συμφωνία και σήμερα Τρίτη ο 54χρονος τεχνικός θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τη νέα του ομάδα. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 6.30 το απόγευμα, στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού, ενώ λίγο νωρίτερα θα πάει στο γήπεδο ο προηγούμενος προπονητής των «κιτρινόμαυρων», προκειμένου να αποχαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές.
Ο Ανδρέας Κοσκινάς, λοιπόν, ξαναπιάνει δουλειά έπειτα από 51 μέρες, αφού -υπενθυμίζουμε- από τον Αστέρα Μωραϊκων είχε παραιτηθεί στις 18 Δεκεμβρίου.
Γεννημένος στην Κέρκυρα, στις 12 Φεβρουαρίου 1968, ο Κοσκινάς είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B. Ως παίκτης, παίζοντας στην θέση του στόπερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αστέρα Κέρκυρας και ακολούθως φόρεσε την φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα, του Ποσειδώνα Αγίου Μάρκου και του Ηρακλή Αγίων Δέκα. Την προπονητική του σταδιοδρομία, την ξεκίνησε στον Ποσειδώνα Αγίου Μάρκου, ενώ εν συνεχεία κάθισε στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου, του Ηρακλή Αγίων Δέκα, της ΑΕ Φαιάκων, του Αστέρα Λιαπάδων, του ΑΟ Κοντοκαλίου και του Αστέρα Μωραϊτίκων.
Να επισημανθεί πως οι δύο γιοι του, τυγχάνουν ποδοσφαιριστές. Ο μεν Λευτέρης είναι στόπερ και αγωνίζεται στον Όλτυμπο Γαρίτσας, ενώ ο δε Δημήτρης είναι σέντερ φορ και παίζει στον Αχιλλέα Νυμφών. Μάλιστα, στο πρώτο μισό της φετινής σαιζόν, οι τρεις τους είχαν συνεργαστεί στο σωματείο των Μωραϊτίκων.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ