Οι άνθρωποι της Ολυμπιάδας Καρουσάδων κάνουν τον σχεδιασμό της προετοιμασίας της ομάδας, ενόψει της καινούργιας ποδοσφαιρικής περιόδου, που θα βρει τον σύλλογο της βόρειας Κέρκυρας ανανεωμένο σε διοικητικό και προπονητικό επίπεδο, αλλά κατά ένα μεγάλο ποσοστό και στον τομέα του έμψυχου δυναμικού.
Βάσει των πληροφοριών μας, η έναρξη των προπονήσεων των «κυανολεύκων» έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας 19 Αυγούστου, στο Δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων.
Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, ο τεχνικός της Ολυμπιάδας, Γιάννης Χονδρογιάννης, έχει εισηγηθεί στο Δ.Σ. να περάσουν οι παίκτες από εργομετρικά, το διήμερο Παρασκευή 16 – Σάββατο 17 Αυγούστου.
Στο μεταξύ, οι Καρουσαδίτες εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, αφού ο Γιώργος Ντάικος έχει αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ η παραμονή του Γιώργου Καλούδη θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ















