Την εξαιρετική του παρουσία στο Πρωτάθλημα της Α1′ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας συνέχισε ο ΑΟ Κάβου, πετυχαίνοντας ακόμη μία νίκη, αυτή την φορά εντός έδρας επί του Αστέρα Λιαπάδων με 3-1.
Ο αγώνας διεξήχθη σήμερα Σάββατο (27/11), στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης, για την 9η αγωνιστική. Η ομάδα του Κώστα Βλάσση («Κουκούμα»), έπειτα από αυτό το «τρίποντο», αναρριχήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Οι «μπορντώ» της νότιας Κέρκυρας απέκτησαν το προβάδισμα στο 21ο λεπτό, με σουτ του Έρβις (ή Γιώργου) Σάντα έξω από την μεγάλη περιοχή. Όμως, στο 44′ οι «κιτρινόμαυροι» του Κώστα Νέτη έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, όταν μετά από κόρνερ δημιουργήθηκε σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων και ο Δημήτρης Τσακαλίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο 66′ ο Κάβος ξαναπροηγήθηκε, με σουτ πάνω στην κίνηση απο τον Δημήτρη Βλάσση («Γαμπρό») μέσα από την περιοχή, ύστερα από εκπληκτική ενέργεια και πάσα του νεοεισερχόμενου Χρήστου Γιωτάκη. Έγινε έτσι το 2-1. Στο 85′ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το τρίτο γκολ, όταν ο Γιάννης Βλάσσης («Τσιρίλο») «έσκαψε» την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Σταύρο Γκερδούκη, στέλνοντάς την στο κάθετο δοκάρι. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις (92′): ο στόπερ του Κάβου, Γιάννης Βλάσσης («Ντούας»), πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ακόμη και τον αντίπαλο πορτιέρο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ.
«Άρχοντας» του ματς ήταν ο Χάρης Μαργαρίτης, βοηθοί του οποίου διατέλεσαν ο Χάρης Σκορδίλης και η Στεφανία Σάτλιφ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ ΚΑΒΟΣ (Κ. Βλάσσης): Φλοριάν, Αλ. Κάντας, Ερ. Σάντα, Ι. Βλάσσης («Τσιρίλο»), Π. Βλάσσης, Ι. Βλάσσης («Ντούας»), Ράντος, Φ. Βλάσσης, Δ. Βλάσσης, Κάσο, Ν. Σάντα. Ως αλλαγή έπαιξαν οι: Γ. Βλάσσης, Δ. Βασιλάκης, Κ. Βλάσσης, Ν. Βλάσσης, Γιωτάκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ (Κ. Νέτης): Γκερδούκης, Δ. Μποζίκης, Μέτης, Β. Κατσαρός, Γραμμένος, Τσακαλίδης, Χατζόπουλος, Αθανασιάδης, Λουκανάρης, Λέσι, Αυθίνος. Ως αλλαγή έπαιξαν οι: Σπ. Αυλωνίτης, Φούκης.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ