Την παραίτησή του από την θέση του υπέβαλλε ο Γραμματέας του Ποσειδώνα Βιταλάδων (και «ψυχή» του σωματείου), Στέφανος Βάρελης, γνωστός με το προσωνύμιο «Τσάης», λόγω της συνεχούς αρνητικής αντιμετώπισης που τυγχάνει η ομάδα του από την διαιτησία.
Η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν ο αγώνας του Ποσειδώνα με τον ΑΟ Κέρκυρα, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (27/2), στο γήπεδο του Περιβολίου, όπου το «συγκρότημα» των Βιταλάδων είχε μεγάλα παράπονα από τον διαιτητή Γιώργο Φίτσα και τους βοηθούς του, Στεφανία Σάτκλιφ και Γεράσιμο Μιχαλά. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο κ. Βάρελης αποφάσισε να αποχωρήσει από το πόστο του.
Σε δηλώσεις του στο CORFUCORNER.GR, ο (τέως πλέον) παράγοντας του συλλόγου της νότιας Κέρκυρας εξηγεί (εμφανώς εκνευρισμένος και στεναχωρημένος) τους λόγους αυτής του της κίνησης.
«Δεν πάει άλλο πια αυτή η κατάσταση. Κάποιοι δεν σέβονται καθόλου τον Ποσειδώνα και την ιστορία του, δεν σέβονται ούτε τους κόπους και τις θυσίες μας, δεν σέβονται καν το ίδιο το ποδόσφαιρο. Νησάφι πια», μας ανέφερε ο Στέφανος Βάρελης. Για να προσθέσει στην συνέχεια: «Παραιτήθηκα για να μην στεναχωρήσω καρδιές και για να μην αναγκαστώ να αποσύρω την ομάδα από το Πρωτάθλημα. Ο λόγος που δεν παραβρεθήκαμε την περασμένη Δευτέρα στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΚ, ήταν επειδή δεν θέλαμε να μιλήσουμε και να γίνουμε κακοί με πολλούς».
Στην ερώτησή μας γιατί η Διοίκηση δεν εκδίδει κάποια ανακοίνωση διαμαρτυρίας, ο «Τσάης» μας απάντησε «Παλαιότερα βγάζαμε ανακοινώσεις, αλλά διαπιστώναμε ότι με αυτή μας την ενέργεια, τα πράγματα ολοένα και χειροτέρευαν εις βάρος μας. Ένα παράδειγμα θα σας αναφέρω, για να καταλάβετε τι συνέβαινε. Πριν από μερικά χρόνια, ήμουν στο σπίτι μου, άρρωστος, γι’ αυτό και δεν είχα πάει στο γήπεδο. Κι όμως, ο διαιτητής είχε γράψει το όνομά μου στο Φύλλο Αγώνα και τιμωρήθηκα εγώ και η ομάδα. Αυτά δεν γίνονται! Το κυνηγητό που έχει δεχθεί διαχρονικά ο Ποσειδώνας, είναι ανελέητο».
• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ















