Πήγε στη Νέα Σελεύκεια και την άλωσε! Σήμερα Τετάρτη (23/5) η Αναγέννηση Περιβολίου κατέκτησε ένα μεγάλο και υπερπολύτιμο «τρίποντο» στο παιχνίδι κόντρα στην Πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, επικρατώντας με 2-1, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Δ’ Εθνική.
Αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα ενδεχομένως στο τέλος να αποδειχθεί «χρυσό» για την ομάδα της Νότιας Κέρκυρας, όσον αφορά την επίτευξη του στόχου του προβιβασμού στην επόμενη Κατηγορία. Ήδη, μάλιστα, οι Πρωταθλητές της ΕΠΣΚ φιγουράρουν αυτή τη στιγμή μέσα στην προνομιούχο δυάδα. Ωστόσο, θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια μέσα σε χαμηλούς τόνους, διότι υπάρχουν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές μπροστά.
Στο γήπεδο της Νέας Σελεύκειας συνέβη ό,τι και την περασμένη Κυριακή στο Περιβόλι. Δηλαδή, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στην εκπνοή του ματς οι φιλοξενούμενοι «γύρισαν» το σκορ και πήραν τη νίκη. Μόνο που τώρα, τη μεγάλη ανατροπή την έκανε η Αναγέννηση, πετυχαίνοντας πραγματικό θρίαμβο μέσα στη γειτονική Θεσπρωτία!
Με αυτό το «διπλό», η κερκυραϊκή ομάδα ουσιαστικά «απόσβεσε» την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τα Μετέωρα. Στη Νέα Σελεύκεια ο Γιάννης Κουρής (ο οποίος ταξίδεψε με ίωση) διαχειρίστηκε πολύ καλά την κατάσταση όταν η Αναγέννηση βρέθηκε πίσω στο σκορ. Και μπορεί ο έμπειρος Κώστας Βλάσσης να μην ήταν σε θέση να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα (προέρχονταν από θλάση) και να μπήκε προς το τέλος ως αλλαγή, ωστόσο στο φινάλε «μίλησε» για μία ακόμη φορά ο μεγάλος αρχηγός, ο Παναγιώτης Μίαρης, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.
Έπειτα από ένα «στείρο» σε γκολ πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Θεσπρωτίας απέκτησε το προβάδισμα λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, στο 49′, με σκόρερ τον Χριστόγλου, ο οποίος έκανε το 1-0. Από εκεί κι έπειτα, όμως, ξεκίνησε η αντεπίθεση της Αναγέννησης, η οποία κατάφερε να… γυρίσει τούμπα τον αγώνα! Στο 77′ ο Γιάννης Μήτσουλης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 88′ ο Παναγιώτης Μίαρης, επίσης με κεφαλιά, «έγραψε» το τελικό 1-2 για τους Περιβολιάτες.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τριαντάφυλλος Τίκας, με βοηθούς τον Δημήτρη Βαφειάδη και τον Αντώνη Διπλαρή, της ΕΠΣ Καρδίτσας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ (Α. Χατζηπέτρου): Ουσταμουράτογλου, Έριον, Κούφαλης, Λαζάρου, Ζήγος, Κιβράνογλου, Αναστασίου, Χατζηπέτρου, Βασιλείου (64′ Ιωάννου), Χριστόγλου (80′ Τάτσιος), Κατσέλης (73′ Πέτσικας)
ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ (Γ. Κουρής): Νάος, Ν. Μίαρης, Κ. Μήτσουλης, Γ. Μίαρης, Βάρθης (80′ Κ. Βλάσσης), Βάγιας, Βάσιος (62′ Μπράτος), Δ. Βλάσσης (90′ Κουλούρης), Π. Μίαρης, Σουλάνης, Γ. Μήτσουλης.
Χρήστος Γραμμένος