Την λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό, Γιάννη Καλούδη, αλλά και την άμεση αντικατάστασή του από τον επίσης προπονητή, Σπύρο Βλάσση, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A΄ και που μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνος για την Β΄ ομάδα του «ιστορικού», αλλά και την παραμονή του Χρήστου Βάσσαλου ως προπονητή τερματοφυλάκων γνωστοποίησε η Διοίκηση του Ολύμπου.
Να υπενθυμίσουμε ότι και οι δυο είχαν αναλάβει την τεχνική ηγεσία των δυο ομάδων τον Ιούνιο του 2025
Παραθέτουμε το σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου:
Χώρισαν οι δρόμοι του Ολύμπου με τον Ι. Καλούδη
Ο ΑΠΣ Όλυμπος Κέρκυρας ενημερώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον προπονητή της πρώτης ομάδας κ. Γιάννη Καλούδη. Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον κ. Καλούδη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας τους 15 μήνες που ήταν στο τιμόνι. Η αφοσίωση στην ομάδα, η εργατικότητα του και η προσπάθεια για τον Όλυμπο ήταν συγκινητική. Δεν ξεχνάμε ότι έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας, ήταν αρχηγός της, έχει κερδίσει τίτλους με αυτήν, ήταν, είναι και παραμένει μέλος της οικογένειας του Ολύμπου.
Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς μπορεί ένα κακό αποτέλεσμα να οδηγήσει τις δυο πλευρές σε «διαζύγιο», κάτι που έγινε, μπορεί όμως να είναι προσωρινό γι αυτό στον άνθρωπο και προπονητή Γιάννη Καλούδη δεν λέμε αντίο αλλά στο επανιδείν και αυτό γιατί οι πόρτες της ομάδας είναι και θα είναι πάντα ανοικτές γι αυτόν.
Σε ευχαριστούμε πολύ κόουτς, δεν ξεχνάμε τις υπηρεσίες σου και τις προσπάθειες που κατέβαλες σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα μας.
Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις κόουτς
Ο Σπύρος Βλάσσης νέος προπονητής στον Όλυμπο
Ο ΑΠΣ Όλυμπος Κέρκυρας ενημερώνει ότι νέος προπονητής στην πρώτη ομάδα αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος προπονητής φυσικής κατάστασης και Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας μας Σπύρος Βλάσσης. Ο Σπύρος έχει τιμήσει τη φανέλα της ομάδας μας, έχει κατακτήσει τα τελευταία μεγάλα τρόπαια σαν αρχηγός και είναι από τα πιο αγαπητά μέλη της οικογένειας του Ολύμπου.
Είναι τελειόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας της Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, κατέχει δίπλωμα προπονητή UEFA A, ήταν την περσινή σεζόν προπονητής στην ομάδα Όλυμπος Β που αγωνιζόταν στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ. Το Δ.Σ. πιστεύει πολύ στις ικανότητές του, του δίνει τη δυνατότητα να οδηγήσει ψηλότερα την ομάδα και έχει την καθολική αποδοχή από την οικογένεια της ομάδας.
Να σημειώσουμε ότι συνεχίζει ο εξαίρετος προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Βάσαλος (Α. Β και Ακαδημίας) και αυτός έχει φορέσει και τιμήσει τη φανέλα του Ιστορικού μας συλλόγου














