Τα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού, επηρεάζουν σε απόλυτο βαθμό την ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών διοργανώσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να διακοπούν πολύ σύντομα τα τοπικά Πρωταθλήματα της Α1′, της Α’ και της Β’ Κατηγορίας, καθώς και τα Πρωταθλήματα Υποδομών. Το ζήτημα είναι υπό σκέψη, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη απόφαση ή έστω κάποια δημόσια τοποθέτηση.
Πάντως, ακόμα κι αν δεν αποφασιστεί από την Ένωση η προσωρινή αναστολή των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να επιβληθεί είτε από την Κυβέρνηση, είτε από την ΕΠΟ. Δηλαδή, «στον αέρα» βρίσκονται τόσο τα Πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής Ανδρών και Γυναικών, όσο κι εκείνα των Μικτών Ομάδων, στα οποία υπάρχει κερκυραϊκή εκπροσώπηση.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ















