Στο καινούργιο Πρωτάθλημα της Α1′ τοπικής Κατηγορίας, η Ολυμπιάδα Καρουσάδων μόνο τον ρόλο του… κομπάρσου δεν θέλει να έχει. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί (έστω και αν στο σωματείο άπαντες κρατούν χαμηλούς τόνους) και ανάλογες είναι και οι ενέργειες που γίνονται.
Σε συνεργασία του προπονητή των «κυανόλευκων», Γιάννη Χονδρογιάννη, με τη Διοίκηση του Σπύρου Καρκαμπούνα, ενσωματώθηκαν στην ομάδα ορισμένοι πολύ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, βελτιώνοντας σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα του ρόστερ της.
Νέα μέλη του αγωνιστικού δυναμικού της Ολυμπιάδας είναι ο Γουίλυ Μπάρι (από τον ΑΟ Σιναράδων), ο τερματοφύλακας Βασίλης Βλαχόπουλος (από τον Θιναλιακό), ο Αντώνης Μαρτίνος (από τον Θιναλιακό), ο Σπύρος Μπαντούνος (από τον Θιναλιακό), ο Γιώργος Λάμπουρας (από την ομάδα Νέων Κ20 της ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα), ο Άγγελος Ζαγουρής (από την ομάδα Νέων Κ20 της ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα) και ο Κώστας Δήμου (από τον ΑΟ Κοντοκαλίου), ενώ επανήλθε ο Χρήστος Καρκαμπούνας (γιος του Προέδρου του σωματείου), ο οποίος την περασμένη χρονιά υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.
Με τους περισσότερους από αυτούς τους παίκτες, ο Χονδρογιάννης έχει ξαναδουλέψει, κατά την κοινή θητεία τους σε προηγούμενες ομάδες. Ιδιαίτερα θα πρέπει να σταθούμε στην περίπτωση του Σπύρου Μπαντούνου, που επέστρεψε στο συγκρότημα των Καρουσάδων μετά από ένα χρόνο. Πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο κεφάλαιο για την Ολυμπιάδα, διατελώντας επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας και αναδεικνυόμενος πρώτος σκόρερ στην Α1′ πριν από τρία χρόνια, φορώντας την κυανόλευκη φανέλα.
Οι μεταγραφικές κινήσεις της Ολυμπιάδας δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς ο Γιάννης Χονδρογιάννης έχει εισηγηθεί στο Δ.Σ. την απόκτηση και κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών, με τους οποίους υπάρχουν «προχωρημένες» συζητήσεις και εντός υων επόμενων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις.
Από ‘κει και πέρα, οι «απώλειες» για τους Καρουσαδίτες, συγκριτικά με πέρσι, είναι ελάχιστες μεν, πλην όμως σημαντικές. Έχουν αποχωρήσει τόσο ο Σπύρος Βλάχος, που πήγε στον Κρόνο Αργυράδων, όσο και ο Σίμος Γραικός, ο οποίος αρχικά είχε συμφωνήσει να μείνει, αλλά τελικά έφυγε, για λόγους εργασίας, και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΑΜ.
Όσον αφορά, τέλος, την προετοιμασία της ομάδας, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ