Πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα ανά ημίχρονο, ο ΟΦΑΜ διέλυσε με 8-0 τον Αυγερινό Βαλανειού, στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο (19/1), στο Δημοτικό γήπεδο Αγίου Ματθαίου, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Α1′ Κατηγορίας.
Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς το «συγκρότημα» του Φίλιππου Τάντη ήταν… καταιγιστικό! Ο… χορός των γκολ άρχισε στο 1ο μόλις λεπτό, με τον Χριστόδουλο Γραμμένο να κάνει το 1-0 και στο 20′ ο… συνήθης ύποπτος, Άκης Χαρβαλιάς, ζευγάρωσε τα τέρματα των Αγιομαθιτών. Το ημίχρονο «έκλεισε» στο 4-0, με δύο γκολ του Γιάννη Γωνιάδη, στο 32′ και στο 41′.
Η «επιθετικότητα» των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με αμείωτη ένταση! Στο 55′ ο Βιτάλι Οκόνκο «έγραψε» το 5-0, ενώ η… μισή ντουζίνα συμπληρώθηκε στο 65′, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Άκη Χαρβαλιά. Στο 72′ ο Κώστας Αμπατζίδης ανέβασαε τον δείκτη του σκορ στο 7-0, για να ακολουθήσει χαμένο πέναλτι για τον ΟΦΑΜ, στο 80′, με τον Γιώργο Αρμενιάκο να στέλνει τη μπάλα άουτ. Το τελικό 8-0 πέτυχε στο 85′ ο νεοαποκτηθείς Βαγγέλης Τσιάβος.
«Άρχοντας» της αναμέτρησης ήταν ο Πέτρος Νικόπουλος.
Να σημειωθεί ότι ο Χαρβαλιάς έφτασε τα 18 γκολ σε 15 ματς Πρωταθλήματος κι εξακολουθεί να… οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ της Α1′.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ














