Οι ιθύνοντες του Θιναλιακού , μετά τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Λούβρου και την σίγουρη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους για μεγάλο χρονικό διάστημα , κινήθηκαν άμεσα για τον αντικαταστάτη του, που όπως φαίνεται τον βρήκαν στο πρόσωπο του Γιώργου Κριεζή.
Ο 23χρονος επιθετικός, γιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Νίκου Κριεζή, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ορφέα Ξάνθης ,και κατόπιν πέρασε απο τις Ακαδημίες του ΑΟ Ξάνθης, ενώ αγωνίστηκε στο Ηρακλή Ζυγού στην Βελγική Νόσσεγκεμ , στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ( Γ’ Εθνική)και στον Κεραυνό Πέρνης. ( Α΄ Κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας), στον οποίο ανήκε μέχρι πρότινος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CorfuCorner.gr, ήρθε στην Κέρκυρα σήμερα Τρίτη (9/10) το απόγευμα, προκειμένου να τακτοποιήσει με την Διοίκηση των «πορτοκαλί» τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του ενώ δεν παρέστη στην προπόνηση της ομάδας.