Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας επέβαλλε τις εξής ποινές σε ποδοσφαιριστές:
• Μία αγωνιστική, χωρίς χρηματικό πρόστιμο:
Λευτέρης Ανδρονικόπουλος (Κεραυνός Δραγωτινών), Παιδικό
Νίκος Δαφνής (ΟΦΑΜ), Παιδικό
Γιάννης Ζερβός (ΑΕ Λευκίμμης)
Φεστίμ Νταλιανάι (ΑΟ Λύκοι)
Τζόκα Κλίντι (ΟΦΑΜ)
Σταμάτης Γράντος (Κρόνος Αργυράδων), Κύπελλο
Κώστα Κέσκο (Ομόνοια)
Χρήστος Αγελαστόπουλος (Αστέρας Μωραϊτίκων)
Σπύρος Τσιριγγάκης (Βολίδα)
Ίντριντ Λάλα (Ποσειδώνας Αγ. Μάρκου)
Αναστάσιος Λαδοβρέχης (Αστέρας Σπαρτύλα)
• Μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ:
Αν. Δουκάκης (ΑΕ Καναλίων)
Βασίλης Καμμένος (ΑΕ Καναλίων)
Γιάννης Φωτεινός (ΑΟ Βασιλάτικα)
• Δύο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 20 ευρώ:
Σπύρος Στούπας (Αστέρας Πετριτή)
Στάθης Κατσαρός (Ολυμπιάδα)
Βασίλης Δημέγγελης (Ατρόμητος Στρογγυλής)
Νίκος Σπίνουλας (Ηρακλής Αγ. Δέκα)
• Τρεις αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ:
Ξενοφώντας Τρύφωνας (ΑΟ Λύκοι)
Μάριος Δουκάκης (ΑΕ Καναλίων)
Αιμίλιος Μοσχονάς (Άρης Κέρκυρας)
Κώστας Δουκάκης (ΑΕ Καναλίων)
Προκόπης Γραμμένος (Μέγας Αλέξανδρος)
Σπύρος Κοντογιώργης (Ολυμπιάδα)
• Τέσσερις αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ:
Γεράσιμος Νικομάνης (Αστέρας Πετριτή)
Γιάννης Καστρινός (Κεραυνός Δραγωτινών)
Κώστας Βιδινιώτης (Αστέρας Λιαπάδων)
Σπύρος Ίντας (Αστέρας Μωραϊτίκων)
• Πέντε αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ:
Χρήστος Καραγιώτης (Άρης Κέρκυρας)
Επίσης, η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλλε τις ακόλουθες ποινές:
• Στον εκπρόσωπο του σωματείου Ατρόμητος Στρογγυλής, Σπύρο Μπόγδο, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μια αγωνιστική.
• Στο σωματείο ΟΦΑΜ χρηματική ποινή 50 ευρώ, που λόγω υποτροπής διπλασιάζεται σε 100 ευρώ.
• Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΟΦΑΜ, Θεοδόση Λειβαδιώτη, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 45 μέρες (από 31/1/2013 μέχρι και 16/3/2013).
• Στο σωματείο Οδυσσέας Αυλιωτών χρηματική ποινή 50 ευρώ.
• Στον εκπρόσωπο (υπεύθυνο ασφαλείας) του σωματείου Οδυσσέας Αυλιωτών, Αλέξανδρο Μουζακίτη, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 30 μέρες (από 31/1/2013 έως και 1/3/2013).
• Στο σωματείο ΑΟ Λύκοι χρηματική ποινή 50 ευρώ.
• Στον προπονητή του σωματείου ΑΟ Λύκοι, Γιώργο Μιχαλιτσιάνο, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 30 μέρες και λόγω υποτροπής διπλασιάζεται σε 60 μέρες (από 31/1/2013 έως και 31/3/2013).
• Στον προπονητή του σωματείου Αστέρας Πετριτή, Γιάννη Κουρή, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία αγωνιστική.
• Στο σωματείο Αστέρας Πετριτή χρηματική ποινή 50 ευρώ, που λόγω υποτροπής διπλασιάζεται σε 100 ευρώ.
• Στον εκπρόσωπο του σωματείου Αστέρας Πετριτή, Γιώργο Β. Γεωργοπάλη, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 17 μέρες (από 31/1/2013 έως και 16/2/2013).
• Στο σωματείο ΠΑΟΚ χρηματική ποινή 50 ευρώ, που λόγω υποτροπής διπλασιάζεται σε 100 ευρώ.
• Απορρίπτεται αίτημα του σωματείου Βολίδα για μείωση της ποινής του ποδοσφαιριστή Γιώργου Πάγκαλη.
• Στο σωματείο Οδυσσέας Αυλιωτών για την Α1′ Κατηφορία (12η αγωνιστική) χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.
• Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ Σιναράδων, Κώστα Γραμμένο, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο αγωνιστικές, λόγω υποτροπής.
• Στο σωματείο ΑΕ Καναλίων πρόστιμο 50 ευρώ, λόγω κακής συμπεριφοράς ομάδας.
• Απορρίπτει την ένσταση του σωματείου ΑΟ Κοντόκαλι κατά του κύρους του αγώνα ΑΟ Κοντόκαλι – Ατρόμητος Στρογγυλής (Α1′ Κατηγορία, 10η αγωνιστική), αναφορικά με τη μη τήρηση των προθεσμιών που προβλέπονται από την παρ. 3 του άρθρου 22 του Κ.Α.Π. Το παράβολο της ένστασης των 50 ευρώ εκπίπτει υπέρ του ταμείου της Ένωσης. Κατά συνέπεια, ο διακοπείς αγώνας ΑΟ Κοντόκαλι – Ατρόμητος Στρογγυλής κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου Ατρόμητος Στρογγυλής με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ.2β και 3 του ΚΑΠ. Από το σωματείο ΑΟ Κοντόκαλι αφαιρούνται 3 βαθμοί από την ποδοσφαιρική περίοδο που διανύουμε (2012-2013) και 2 βαθμοί από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο (2013-2014).