Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας επέβαλλε τις εξής ποινές σε ποδοσφαιριστές:
Μία αγωνιστική, χωρίς χρηματικό πρόστιμο:
Σπύρος Κουβαράς (Εθνικός Περουλάδων 3η αγωνιστική)
Κώστας Πλασκασοβίτης (ΑΟ Βασιλάτικα 3η αγωνιστική)
Μια αγωνιστική, με χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ:
Μαριγκλέν Κούκια ( ΑΟ Παξών 3η αγωνιστική)
Κώστας Σιώρος (Αστέρας Σπαρτύλα 3η αγωνιστική
Νίκος Χαλικιάς ( Ολυμπιάδα Καρουσάδων Κύπελλο)
Δύο αγωνιστικές, με χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ:
Δημήτρης Κοιλιάρας (ΠΑΟ Κορακιάνας 4η αγωνιστική)
Επίσης, η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε τις εξής αποφάσεις:
-Στον Φυσιοθεραπευτή του σωματείου ΑΟ ΠΑΞΟΙ ΣΑΡΚΑΒΑΖΗ ΣΩΤΗΡΙΟ την ποινή της απαγόρευσης εισόδου για μια(1) αγωνιστική.(από 9.11.2022 3η αγωνιστική)(έχει εκτιθεί)
Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΠΣ ΑΝ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ ΜΙΤΣΟΥΛΗ ΣΠΥ. την ποινή της απαγόρευσης εισόδου για μια(1) αγωνιστική.(από 16.11.2022 3η αγωνιστική)
-Στον Προπονητή του σωματείου ΑΠΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ ΚΟΝΙΣΠΟΛΙΑΤΗ ΜΙΧΑΛΗ την ποινή της απαγόρευσης εισόδου για μια(1) αγωνιστική.(από 6.11.2022 3η αγωνιστική)έχει εκτιθεί)
-Στο σωματείο ΠΑΟΚ χρηματική ποινή ύψους 50€ σε εφαρμογή του άρθρου 14 παρ.2,3,4,5,6,7 και άρθρο 15 παρ.4,6 του ΠΚ της ΕΠΟ.
Στο σωματείο ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή ύψους 200€(για την 3η και 4η αγωνιστική) σε εφαρμογή του άρθρων 6 παρ.2 α και 11 του κανονισμού προπονητών της ΕΠΟ και του άρθρου 15 της προκήρυξης της ΕΠΣ Κέρκυρας που αναφέρεται στην πρόσληψη πιστοποιημένου προπονητή.
Στο σωματείο ΠΑΟΚ χρηματική ποινή ύψους 200€(για την 3η και 4η αγωνιστική) σε εφαρμογή του άρθρων 6 παρ.2 α και 11 του κανονισμού προπονητών της ΕΠΟ και του άρθρου 15 της προκήρυξης της ΕΠΣ Κέρκυρας που αναφέρεται στην πρόσληψη πιστοποιημένου προπονητή
Στο σωματείο ΑΕ ΚΑΝΟΝΙΟΥ χρηματική ποινή ύψους 100€ σε εφαρμογή του άρθρων 6 παρ.2 α και 11 του κανονισμού προπονητών της ΕΠΟ και του άρθρου 15 της προκήρυξης της ΕΠΣ Κέρκυρας που αναφέρεται στην πρόσληψη πιστοποιημένου προπονητή.
Στο σωματείο ΓΕΠ χρηματική ποινή ύψους 200€(για την 3η και 4η αγωνιστική) σε εφαρμογή του άρθρων 6 παρ.2 α και 11 του κανονισμού προπονητών της ΕΠΟ και του άρθρου 15 της προκήρυξης της ΕΠΣ Κέρκυρας που αναφέρεται στην πρόσληψη πιστοποιημένου προπονητή.
Στο σωματείο ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΑ χρηματική ποινή ύψους 200€(για την 3η και 4η αγωνιστική) σε εφαρμογή του άρθρων 6 παρ.2 α και 11 του κανονισμού προπονητών της ΕΠΟ και του άρθρου 15 της προκήρυξης της ΕΠΣ Κέρκυρας που αναφέρεται στην πρόσληψη πιστοποιημένου προπονητή.
Στο σωματείο ΑΟ ΚΕΡ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ χρηματική ποινή ύψους 200€(για την 3η και 4η αγωνιστική) σε εφαρμογή του άρθρων 6 παρ.2 α και 11 του κανονισμού προπονητών της ΕΠΟ και του άρθρου 15 της προκήρυξης της ΕΠΣ Κέρκυρας που αναφέρεται στην πρόσληψη πιστοποιημένου προπονητή.
Στο σωματείο ΑΠΣ ΑΤΡ ΑΦΡΑΣ χρηματική ποινή ύψους 100€ σε εφαρμογή του άρθρων 6 παρ.2 α και 11 του κανονισμού προπονητών της ΕΠΟ και του άρθρου 15 της προκήρυξης της ΕΠΣ Κέρκυρας που αναφέρεται στην πρόσληψη πιστοποιημένου προπονητή.
Στο σωματείο ΑΠΣ ΗΡ ΑΓ ΔΕΚΑ χρηματική ποινή ύψους 100€ σε εφαρμογή του άρθρων 6 παρ.2 α και 11 του κανονισμού προπονητών της ΕΠΟ και του άρθρου 15 της προκήρυξης της ΕΠΣ Κέρκυρας που αναφέρεται στην πρόσληψη πιστοποιημένου προπονητή.














