Μια… παγωμένη κατάσταση βίωσαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (20/10), στο Δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων, οι ποδοσφαιριστές της Ολυμπιάδας και του ΑΟ Παξών.
Μόλις τελείωσε ο αγώνας για το Πρωτάθλημα της Α1′ Κατηγορίας, οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στα ντουζ, ωστόσο εκεί τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού δεν υπήρχε ζεστό νερό! Οι περισσότεροι, μη έχοντας άλλη επιλογή, αναγκάστηκαν να πλυθούν με κρύο νερό, υπήρξαν όμως και ορισμένοι που έφυγαν από το γήπεδο καταϊδρωμένοι και… αμπανιάριστοι!
Σε επικοινωνία που είχαμε με άνθρωπο της γηπεδούχου Ολυμπιάδας, μας ανέφερε ότι την Κυριακή έγινε μια προσωρινή τοπική διακοπή ρεύματος, με συνέπεια το νερό στα αποδυτήρια να μην προλάβει να ζεσταθεί.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ














