Κανονικά συνεχίζει τη θητεία του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης ο Γιάννης Κουρής, ο οποίος τελικά δεν επέμεινε στην αρχική του απόφαση να αποχωρήσει.
Ο 56χρονος (γεννηθείς στις 7/1/1960) προπονητής είχε υποβάλει την παραίτησή του στη Διοίκηση του σωματείου μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα στους Αυλιώτες με τον Οδυσσέα, για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1′ Κατηγορίας. Η ΑΕΛ έχασε με 3-2 (πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα), παίζοντας με δέκα παίκτες από το 68′ (αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς της, ο Σμοϊλής) και δεχόμενη το τρίτο γκολ στο 90′ (από τον Σπύρο Γραμμένο). Λίγα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ο… αρχικανονιέρης του Πρωταθλήματος, ο Βαγγέλης Τσεβανέδης, με δύο δικά του γκολ είχε ισοφαρίσει σε 2-2 για τους φιλοξενούμενους, παρότι έπαιζαν έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα.
Οι Λευκιμμαίοι είχαν πολλά παράπονα τόσο από τη διαιτησία του Νίκου Πουλημά, όσο και από τη συμπεριφορά του παρατηρητή αγώνα, στο χρονικό σημείο που οι Αυλιωτινοί πέτυχαν το νικητήριο γκολ τους. Ο Γιάννης Κουρής, όντας συγχυσμένος και εξοργισμένος, γνωστοποίησε στους ανθρώπους του Δ.Σ. της Λευκίμμης την απόφασή του να παραιτηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε η ομάδα. Η παραίτησή του, ωστόσο, δεν έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο του συλλόγου, τον Αντώνη Βλάσση.
Ο έμπειρος τεχνικός εν τέλει μεταπείστηκε και από τη Δευτέρα προπονεί κανονικά την ομάδα, συνεχίζοντας τη συνεργασία του με το σωματείο της νότιας Κέρκυρας.
• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ














