Μετά από σχεδόν δυο μήνες (22/4/2023) που πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Κεραυνού Αγίου Νικολάου και έβαλαν στον Προεδρικό θώκο του σωματείου, τον Χρήστο Μηνά, τα μέλη του σωματείου καλούνται και πάλι να οδηγηθούν στις κάλπες την Τετάρτη 28/6 το απόγευμα, προκειμένου να ψηφίσουν και να αναδείξουν νέο Πρόεδρο, καθώς ο κύριος Μηνάς υπέβαλλε την παραίτηση του επικαλούμενος επαγγελματικές υποχρεώσεις
Παραθέτουμε το σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου:
“Ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Μηνάς δυστυχώς υπέβαλε την παραίτηση του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. όμως δήλωσε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα όποτε και αν χρειαστεί, γεγονός που είναι και το σημαντικότερο.
Ως εκ τούτου, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας καλεί όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 28/06/23, ώρα 19:30, με σκοπό τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Προέδρου του Δ. Σ.
Όποιο μέλος του συλλόγου επιθυμεί μπορεί να υποβάλει την υποψηφιότητα του έως και τη Δευτέρα 19/06/23 καλώντας στο τηλέφωνο τον Δημουλή Νικόλαο (Τηλ. 6947077140) ή τον Παπαγιαννάκη Δημήτρη (Τηλ. 6941474420). Ο σύλλογος, μας χρειάζεται όλους ενεργούς και συμμετοχικούς για να οδηγηθεί σε νέες επιτυχίες”.














